Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Az iskolai eseményekkel (az intézmény területén belül, azonban a tanítással összefüggésbe hozható időkereten kívül eső tevékenységek, például farsangi bál, vagy az intézmény falain belül tartott továbbképzések, előadások, próbák, bemutatók stb.) kapcsolatos díjak kezelése. A folyamat alanyai online, akár mobil applikáción keresztül rendezik az érintett esemény rájuk vonatkozó költségét.


Image Modified

Az Iskolai eseményeken részvétel engedélyének gondviselői benyújtása a bal oldali menüsáv „Iskolai események” menüpontjára kattintva érhető el.

Az „Iskolai események” képernyőn megjelenő listában láthatók a létrehozott események, amely lista szűrhető és rendezhető:

Image Modified

Egy esemény sorára kattintva megjelenik az esemény megtekintésére szolgáló képernyő, ahol az esemény részletei olvashatók, módosíthatók, az adott esemény törölhető, illetve lezárható.

Tip
titleSárga és piros háttérszínAz „Iskolai eseményekfelületen kezdeményezheti a felhasználó új engedélykérés létrehozását, melynek során meg kell adni az esemény nevét, idejét, a válaszadási határidőt, címzettjeit (a kiválasztást és hozzáadást segítő felugró ablakban), az esemény költségeit, illetve az engedélykéréshez dokumentumok csatolhatók:

Image Removed

kezelésének a leírása az e-Ügyintézés nyitóoldaláról kiindulva található meg itt. Ezen az oldalon az iskolai események pénzügyi kezelését ismertetjük.