Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

< A felület több részletében még a tavalyi 2020-2021-es tanévre vonatkozó beiratkozási leírást tartalmazza! A felület frissítés alatt van!>

Az általános iskolai beiratkozás (BÁI-folyamat) adminisztrálásának menete intézményi oldalról az e-Ügyintézés - modulba átlépve A Folyamatban lévő ügyek - menüpontból kiindulva végezhető el. 

Az alábbi linkről letölthető a Klebeslberg Központ által az intézmények részére összeállított felhasználói útmutató az általános iskolai beiratkozásról: Általános iskolai beiratkozás a 2020/2021 tanévre

Info
titleFigyelem!

A KRÉTA Adminisztrátor-hoz tartozó belépési azonosítókat NEM lehet használni az e-Ügyintézésben! Az e-Ügyintézéshez megszemélyesített belépés szükséges.

(A KRÉTA-rendszer egyéb funkcióinak használatánál is kérjük, hogy NE a KRÉTA Adminisztrátorral végezzék a programhoz tartozó műveleteket, azt csak néhány speciális esetben használják pl. jogosultságok kiosztásakor, rendszerszintű adatmódosításkor).

...

Amennyiben a felvételi értesítőket egyszerre, egy állományban szeretnénk letölteni a rendszerből, akkor kattintsunk a Folyamatban lévő ügyek menüpontban a táblázat alján található linkre:

...


OPCIONÁLIS LEHETŐSÉGEK a beiratkozási kérelmek kezeléséhez:

Az e-Ügyintézés modulban egy adott BAI-ügy Teendők - fülén lehetőségünk van az ügyirat lezárásáig a beiratkozás további részfolyamatait check-listaszerűen nyomon követni, illetve itt tudunk az ügyintézés során keletkezett további dokumentumokat csatolni az ügyiratszámhoz:


A

...

beiratkozással kapcsolatos, folyamatosan frissített Gyakran ismételt kérdések (GYIK) ezen az oldalon találhatók:    GYIK