Page tree

Versions Compared

Key

 • This line was added.
 • This line was removed.
 • Formatting was changed.

Mi az OpenBoard szoftver? 

Az OpenBoard egy oktatást segítő, interaktív táblákkal is működtethető szoftver, amely egyszerre több megjelenítőt is képes kezelni. A program segítségével létrehozható egy több oldalból álló OpenBoard dokumentum, amelyre különböző grafikai elemeket helyezhetünk el réteges elrendezéssel.

Hogyan támogatja a KRÉTA az OpenBorad használatát?

A KRÉTA OpenBoard kezelő egy az OpenBoard-dal együtt megjelenő, három gombot tartalmazó kezelőfelület, melynek segítségével az OpenBoard-dal készülő oldalak feltölthetők egy előzetesen kiválasztott tanórához vagy foglalkozáshoz. A feltöltött képeket a tanárok a tanóra naplózásakor a tanórához rögzíthetik!

A KRÉTA és az OpenBoard rendszer három egyszerű lépésben összekapcsolható egymással!

Hogyan használhatom a KRÉTA OpenBoard kezelőt? 

Egyszerűen töltse le az oldalunkról a A KRÉTA OpenBoard telepítőcsomagotamely tartalmazza az OpenBoard kompatibilis verzióját és a KRÉTA OpenBoard kezelő szoftverét is. Telepítse fel a telepítési útmutató alapján és máris használhatja a programot!


Info
iconfalse
titleKeresés

Livesearch
spaceKeyKOK
sizelarge
additionalpage excerpt
placeholderMegoldás keresése
typepage

Expand
titleKeresési tanácsok

Egyáltalán nem, vagy túl kevés keresési eredményt kapott?

Írja be a keresett kifejezést a Tudásbázisban történő kereséshez! A kereséshez használhatja a csillag(*) karaktert is a keresőszavak végén.

Ha információk keresésekor az összes szó helyesírásának ellenőrzése után sem kap találatot, bővítse a keresést további eredményekért:

 • Használjon kevesebb keresési kifejezést. Használja például a „importálás” szót az „tanulók importálása” kifejezést helyett.
 • Használjon általánosabb keresési kifejezéseket. Használja például a „számítógép” vagy a „PC” szót a „laptop” helyett.
 • Használja a csillag (*) karaktert a keresőszavak végén. A óra* kifejezés például megtalálja a „órarend” és a „óralátogatás” szót is. A * használata a szavak elején vagy közepén nem működik.

  Info
  iconfalse
  titleLetöltések

   A KRÉTA OpenBoard telepítőcsomag v2.2

    Telepítési útmutató