Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

A KRÉTA rendszerben, amennyiben értékelést szeretne beírni, azaz diákoknak értékelést adni, kattintson az Értékelések menüpontra, majd a lenyíló fülön válassza ki az értékelés típusát, hogy „Évközi”, „Félévi”, „Év végi”, "Érettségi" vagy „Egyéb” Értékelést értékelést szeretne e a rendszerben rögzíteni. A felugró ablakban még tudja módosítani az Értékelés értékelés típusát, amennyiben szükséges.

Ezt követően kell meghatároznia, hogy kinek szeretne értékelést adni, azaz a másik lehetőség a felugró ablakban, a "Foglalkozás" kiválasztása. A legördülő menüben csak azok az osztályok/csoportok és azok tantárgyai jelennek meg, akik a Tantárgyfelosztásban tantárgyfelosztásban az adott Pedagógushoz vannak rendelve. Alapbeállításként csak ezeknek az osztályoknak/csoportoknak tud a Pedagógus Értékelést értékelést adni.

Tip
titleHelyettesítés értékelése

Amennyiben olyan osztálynak/csoportnak szeretne Értékelést értékelést adni, akiknél helyettesített órát tartott, erre az adott és már egyszer lekönyvelt helyettesített órán belül van lehetőség a Haladási napló/Napló kitöltése felületen keresztül.

...