Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A Tanóra naplózása során a 'Tanóra naplózása' ablak bal oldali harmadik fülén van lehetősége a pedagógusnak a leadott órához házi feladatot rögzíteni. A berögzítés előtt ki kell választanunk egy határidőt, amely nem lehet korábban a holnapi napnál! A felület használata megegyezik a feljegyzéskészítő programok használatával (karakterformázások, karakter- és karakterháttér-színezési, sorkiegyenlítési, felsorolás-beszúrási funkciókkal):

A MENTÉS-t követően a házi feladat megjelenik az eEllenőrzőben és a MobilApplikációban is, amelyhez ha ez engedélyezve van az adminisztrációs rendszerben, a diákok is rögzíthetnek hozzászólásokat.

Házi feladatok kezelése oldalon olvashatunk a hozzászólások kezeléséről.

Házi feladat rögzítése, szaktanári felületen

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) e-Napló modul tanóra felületen a szaktanárnak lehetősége van házi feladat rögzítésére órájához, amelynek szerkesztési lehetőségeit mutatja be az alábbi videó. Minden pedagógus saját maga eldöntheti, hogy a saját óráival kapcsolatban letiltja-e azt a funkciót, mely segítségével a tanulóknak val lehetőségük egy adott tanórához saját maguknak is a házi feladat rögzítésére.


Házi feladathoz rögzített tanulói hozzászólás törlése

Az alábbi videóban megtekinthető, ha a KRÉTA rendszerben az Intézmény és a Szaktanár által is engedélyezett funkcióval tanulók a házifeladathoz megjegyzést, hozzászólást rögzíthetnek, azt hogyan lehet a felületről eltávolítani.