Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ezen az oldalon a KRÉTA Ösztöndíj moduljának kezelésével kapcsolatban gyakran feltett kérdésekre adott válaszok olvashatók, továbbá letölhető a magáról a Klebelsberg Képzési Ösztöndíjjal kapcsolatos gyakori kérdésekkel kapcsolatos válaszok is. 

Milyen böngészőket támogat a program? 

A támogatott böngészők: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge. Kérjük ügyeljen arra, hogy mindenesetben a legfrissebb verziója legyen telepítve a böngészőprogramoknak!

Nem tudok belépni, nem tudom a jelszavammat. Mit tegyek? 

Kérjük, használja (regisztrált email címe megadásával) az „Elfelejtett jelszó" funkciót a belépési felületről. Ezután egy e-mailt fog kapni egy jelszó-változtató felületre vezető linkkel, kattintson rá és beállíthatja új jelszavát.

Regisztráltam, magkaptam az aktiváló linket de ha rákattintok, akkor az alábbi üzenetet kapom: A megadott regisztráció nem került aktiválásra! Mit tegyek? 

Ez a hibaüzenet azt jeleníti, hogy lejárt az aktivációs link, amire rákattintott. Kérjük, kísérelje meg a belépést újra, a hibaüzenet megjelenése után kattintson az "Új aktiváló link kéréséhez kattintson ide" funkcióra; majd az e-mailben kapott linkkel 15 percen belül aktiválja regisztrációját!

Nem kaptam meg az aktiváló vagy az elfelejtett jelszó email üzenetet. Mi a teendő? 

Kérjük, ellenőrizze a spam mappát, a levelek a  <No-Reply KKÖP no-reply@ekreta.hu> címről érkeznek. 

Megváltozott az e-mail címem, hogyan tudom módosítani a rendszerben? 

Kérjük, az osztondij@kk.gov.hu-ra írjon, az oktatási azonosítóját (hallgatói azonosítóját) és korábbi e-mail címét is adja meg, be fogják állítani.

Külföldi állampolgár vagyok, még nincs adóazonosító jelem, de a felület szerint kötelező megadni. Hogyan kell ebben az esetben eljárnom? 

Kérjük, átmenetileg adja meg a 10 db 8-asból álló azonosítót. A szerződéshez szüksége lesz magyar adóazonosító jelre, kérjük, igényeljen egyet. Ha megkapta a NAV-tól az adóazonosító jelet, kérjük jelezze az osztondij@kk.gov.hu címen.

Olyan külföldi középiskolába jártam, amelynek nincs OM-kódja. Ilyen esetben mit írja be? 

Kérjük, ez esetben a "000000" technikai kódott adja meg OM kódként.

Az ellenőrzés validációs hibát jelez és a "Minden mező kitöltése kötelező" üzenetet adja, de nem találom hogy melyik mezőre. Mit tegyek? 

Kérjük, nyissa ki az összes adatblokkot (+ -  a kék címsorokban a sor végén ki-be csukja az adatokat) és keresse meg, melyik mező alatt talál jelzést (A mező kitöltése kötelező) 

Magával a Klebelsberg Képzési Ösztöndíjjal kapcsolatosan további kérdéseim lennének. Honnan kaphatok segítséget? 

A Klebelsberg Képzési Ösztöndíjjal kapcsolatos gyakori kérdésekről a Gyakran ismételt kérdések_2020_2021_tanév.pdf dokumentumban olvashat további információkat!