Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Értékelések rögzítéséhez meg kell érinteni a főmenü "Értékelés" feliratát, majd a megjelenő felületen az óra naplózásához hasonlóan kiválasztható a foglalkozás, amihez értékelést kívánunk rögzíteni.

Értékelés rögzítése

A felület legfontosabb elemei:

  1. Értékelés dátuma (alapértelmezetten a foglalkozás dátumával), amelyik napra szeretnénk megjeleníteni a rendszerben.
  2. Értékelés témája, ahol megadhatjuk a témát.
  3. Értékelés módja választó, mellyel az értékelés módját választhatjuk ki. (kötelező megadni)
  4.  feliratot érintve az értékelések elmentésre kerülnek. A  érintésével pedig mentés nélkül léphetünk ki az értékelés felületéről.

A tanóra adatai alatt kiválaszthatjuk, hogy Osztályzat, Százalékos vagy Szöveges értékelést kívánunk rögzíteni. Alapértelmezés szerint az osztályzattal történő értékelésadásra alkalmas felület jelenik meg, de a feliratok bármelyikét érintve a kiválasztásnak megfelelő értékelésadás lehetősége jelenik meg a tanulók neve alatt.

Osztályzatos értékelés

A tanuló neve alatt megjelenő osztályzatok egyikét megérintve megjelölhetjük az adni kívánt értékelést. Másik értékre történő érintéssel megváltoztathatjuk az érdemjegyet, de újbóli érintéssel le is vehetjük a jelölést mielőtt mentenénk a megjelölt értékeket.

Százalékos értékelés

Az alábbi felületen a tanulók alatt látható beviteli mezőkbe a százalékértékek beírhatók valamint beállíthatók a  és  a gombok segítségével. 


Szöveges értékelés

A  felirat érintésével tanulókhoz szöveges értékelés rögzíthető, amennyiben a tanuló neve alatt található beviteli mezőbe beírjuk a rögzítésre váró szöveget.


KRÉTA Pedagógus Applikáció - Értékelések