Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A köznevelésben tanulmányokat folytató gyermekek gondviselői évente többször hoznak döntést és nyilatkoznak arról, hogy gyermeküket elengedik-e iskolai eseményekre (az intézmény területén belül, azonban a tanítással összefüggésbe hozható időkereten kívül eső tevékenységek, például farsangi bál, vagy az intézmény falain belül tartott továbbképzések, előadások, próbák, bemutatók…), illetve ezen költségeket viselik-e, illetve milyen módon tudják viselni.

Iskolai esemény: az intézmény területén belül, azonban a tanítással összefüggésbe hozható időkereten kívül eső tevékenységek, például farsangi bál, vagy az intézmény falain belül tartott továbbképzések, előadások, próbák, bemutatók stb.

Az Iskolai eseményekkel kapcsolatos eÜgyintézési szülői / gondviselői felület a modul bal oldali kapcsolattartási-panelján az Iskolai események-funkciógombra kattintva nyitható meg:


A felületen külön jelölőnégyzetben történő bepipálással jeleníthetjük meg a már lezárt eseményeket illetve beállíthatjuk azt, hogy csak a megválaszolatlan engedélykérések jelenjenek meg az események-listában.

Az iskolai események kezelése:

 1. A meglévő eseményeinket sorba rendezhetjük az Esemény neve, az esemény Időtartama, Felelőse, Határideje és az eseményre adott Elküldött visszajelzések szerint, illetve az oszlopfejléc neve alatti vízszintes vonalra kattintva az adott oszlopon belül egyedi keresést indíthatunk.
 2. A felület elemeit egérmutatóval történő rákattintás útján vagy a TAB-billenytyűvel (előre) illetve a Shift + TAB-billentyűvel (visszafelé) jelölhetjük aktívvá. Az Enter-billentyű megnyomásával az adott mező szerint rendezi a program a táblázatot.
 3. A több oldalas üzenetlista oldalai között a lista alján lévő navigációs gombokkal navigálhatunk: 
  •  ikonnal egyet lapozhatunk előre az oldalak között.
  •  ikonnal egyet lapozhatunk vissza az oldalak között.
  •  ikonnal a lista utolsó oldalára ugorhatunk.
  •  ikonnal a lista első oldalára ugorhatunk.
  A számokra kattintva az adott számú oldalra ugrik a rendszer.


Az iskolai esemény kiválasztását követően a megnyíló ablakban tudjuk a szülői / gondviselői visszajelzést elküldeni a kirándulás szervezőjének: • No labels