Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Áttekintés

Megmutatja az adott intézmény ESL adatait átfogó diagramokon, valamint megtekinthetők az ehhez tartozó alapadatok, úgy, mint:

  • Tanuló létszám: Az adott intézményben tanuló diákok összlétszáma.
  • Intézmény tanulói átlaga: Az adott intézményben tanuló diákok tanulmányi átlagainak átlageredménye, intézményi szinten.
  • Bukásra álló tanulók száma: Az adott intézményben azon tanulók összlétszáma, akik valamely tantárgy(ak)ból buksára állnak.

Diagramok

Bukásra álló tanulók száma és aránya:

Megmutatja, hogy az adott intézményben hány tanuló áll bukásra valamely tantárgy(ak)ból, valamint arányukat az adott intézmény összlétszámához viszonyítva.Tanulók aránya ESL szintenként:

Megmutatja, hogy az adott intézményben ESL szintenként milyen arányú a tanulók létszáma az adott intézmény tanulóinak összlétszámához képest.Tanulmányi átlag:

Megmutatja az adott intézmény tanulmányi átlagát.Igazolt mulasztás:

Megmutatja az adott intézményben tanuló diákoIntézményi létszám változások:

Megmutatja az adott intézmény tanulói létszámait és annak változásait havi bontásban.

Igazolatlan mulasztás:

Megmutatja az adott intézmény tanuló diákok igazolatlan mulasztásainak átlagát.

Tantárgy

Megmutatja az adott intézmény tantárgyi átlagait összesítve és csoportosítva is, úgy, mint közismereti, gyakorlati, szakmai, szakmai elmélet és szakmai gyakorlat.

A KRÉTA rendszerben beállított tulajdonságok alapján, a grafikon fejlécében válthatóak az egyes tantárgycsoportok, vagy a grafikon fejlécében található csúszka segítségével az egyszerre megjelenő tárgyak mennyisége szűkíthető, és a csúszkát elmozgatva a teljes lista átnézhető nagyobb formátumban. Intézkedési tervek

Ezen a felületen tölthetők fel az adott szinten szükséges intézkedési tervek.


A listában megjelennek a már feltöltött Intézkedési tervek.

Új tervet feltölteni az Új terv gomb segítségével lehet, melynek megnyomását követően a feltöltési segédablak nyílik meg.

A Fájl csatolása gomb megnyomását követően az adott számítógépen kikereshető a feltölteni kívánt dokumentum, amit a feltöltőablakba visszatérve ellenőrizhetünk.

A Mentést követően a fájl a listába kerül, ahonnan letölthető, adatai megtekinthetőek.

A GINOP 6.2.2. VEKOP-15-2016-00001 azonosító számú, "A szakképzést végzettség nélkül elhagyók számának csökkentése" c. kiemelt projekt keretében megvalósuló KRÉTA ESL Komponens működését bemutató Felhasználói KézikönyvA GINOP 6.2.2. VEKOP-15-2016-00001 azonosító számú, "A szakképzést végzettség nélkül elhagyók számának csökkentése" c. kiemelt projekt keretében megvalósuló KRÉTA ESL Komponens működését bemutató Felhasználói Kézikönyv.

  • No labels