Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 4 Next »

Iskolai eseményeken való részvételek költségeinek pénzügyi teljesítése

Az iskolai eseményekkel (az intézmény területén belül, azonban a tanítással összefüggésbe hozható időkereten kívül eső tevékenységek, például farsangi bál, vagy az intézmény falain belül tartott továbbképzések, előadások, próbák, bemutatók stb.) kapcsolatos díjak kezelése. A folyamat alanyai online, akár mobil applikáción keresztül rendezik az érintett esemény rájuk vonatkozó költségét.


Az Iskolai eseményeken részvétel engedélyének gondviselői benyújtása a bal oldali menüsáv „Iskolai események” menüpontjára kattintva érhető el.

Az „Iskolai események” képernyőn megjelenő listában láthatók a létrehozott események, amely lista szűrhető és rendezhető:

Egy esemény sorára kattintva megjelenik az esemény megtekintésére szolgáló képernyő, ahol az esemény részletei olvashatók, módosíthatók, az adott esemény törölhető, illetve lezárható.

Sárga és piros háttérszín


Az „Iskolai események” felületen kezdeményezheti a felhasználó új engedélykérés létrehozását, melynek során meg kell adni az esemény nevét, idejét, a válaszadási határidőt, címzettjeit (a kiválasztást és hozzáadást segítő felugró ablakban), az esemény költségeit, illetve az engedélykéréshez dokumentumok csatolhatók:

  • No labels