Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Az OH ESL adatok az intézmény/szakképzési centrum/teljes intézményhálózat tanulói számából az OH által megállapított indikátoroknak megfelelő létszámokat jeleníti meg.


A felületen az aktuális Félévi és az előző Év végi értékeket a rendszerben megállapított ESL szinteknek megfelelően külön táblázatokban is meg lehet tekinteni a már megszokott színekkel jelölve (1 - zöld (alacsony)2 - narancssárga (közepes)3 - piros (magas),)


A megtekinthető adatok oszlopait a felhasználók egyedileg beállíthatják az aktuálisan szükséges információknak megfelelően.

A lenyitható listában kijelölve a megfelelő értékeket a táblázat oszlopai módosulnak.


A táblázat fejlécében módosítható annak sorainak száma.

Az OH adatokat tartalmazó táblázat egyedi kialakítása miatt az exportálási lehetőség a táblázat aljára került át a többi megszokott felülethez képest.

A táblázat az előzetesen az ESL felületen szűrt és rendezett formáját exportálja a rendszer xlsx formátumban.A GINOP 6.2.2. VEKOP-15-2016-00001 azonosító számú, "A szakképzést végzettség nélkül elhagyók számának csökkentése" c. kiemelt projekt keretében megvalósuló KRÉTA ESL Komponens működését bemutató Felhasználói Kézikönyv.

  • No labels