Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Új profil

A mobil alkalmazás első indítását követően, az ellenőrzőbe való belépéshez, szüksége lesz az iskolától igényelt felhasználói névre, jelszóra valamint a diák intézményének nevére.

KRÉTA Ellenőrző

FIGYELEM! A KRÉTA Ellenőrző alkalmazással csak a szülők és tanulók tudnak belépni a KRÉTA szülői rendszerébe. Az alkalmazásból a tanári elektronikus naplóba vagy az adminisztrációs rendszerbe nem lehetséges a belépés!

A profil létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Töltse ki a felhasználónév és jelszó mezőket, majd érintse meg a ’Válasszon intézményt’ feliratot!

2. A listából tallózza ki a diák intézményét. A képernyő tetején található keresősáv kiválasztásával az adott intézményre tud keresést indítani. A lista tartalma lefelé húzással frissíthető.

3. Amennyiben minden adatot kitöltött - a ’BEJELENTKEZÉS’ feliratú gomb aktívvá válik - és ezt követően indíthatja a bejelentkezést.

Internetkapcsolat

Figyelem! A mobil alkalmazás első indításkor, az intézménylista betöltéséhez, valamint a felhasználónév és jelszó hitelesítéséhez, szükség van internetes kapcsolatra!

Sikertelen bejelentkezés esetén, a képernyő alján lévő ’GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK’-et választva, hasznos információkat talál a hiba elhárításával kapcsolatban.

További profil hozzáadása

A mobilalkalmazásban lehetőség van több gyermek adatainak kezelésére is.

  1. Válassza a főmenüben található ’Profilok szerkesztése’ menüpontot!

2. Új profil rögzítéséhez érintse meg a képernyő jobb felső sarkában található pluszjel ikont!

3. Új diák-profil létrehozásához, szüksége lesz az iskolától igényelt felhasználói névre, jelszóra valamint az intézmény nevére.


KRÉTA e-Ellenőrző Android mobiltelefonon - Tanulói profilok