Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A KRÉTA FÓKUSZ Monitoring Redszermodul elérése az eltérő jogosultsággal rendelkező felhasználók számára eltérő módokon lehetséges. 


 Bejelentkezés Intézményi KRÉTA felhasználók számára

Intézményi KRÉTA felhasználóként a KRÉTA FÓKUSZ Monitoring Rendszermodul eléréséhez az Intézményi KRÉTA Rendszerbe szükséges a felhasználónak bejelentkeznie. Amennyiben az Intézményi KRÉTA Rendszerben rendelkezik a felhasználó az adminisztrátor által kiosztott FÓKUSZ jogosultsággal (vagy korábbi jogosultságaival elérheti a felületet), a felső menüsorban megjelenik számára a KRÉTA FÓKUSZ menüpont.A menüpontot megnyitva a rendszer automatikusan átjelentkezteti a felhasználót a saját jogosultsági szintjének megfelelő FÓKUSZ Kezdőlap felületre.
 Bejelentkezés Központi KRÉTA felhasználók számára

Központi KRÉTA felhasználóként a KRÉTA FÓKUSZ Monitoring Rendszermodul eléréséhez a Központi KRÉTA Rendszerbe (KR) szükséges a felhasználónak bejelentkeznie. Amennyiben a Központi KRÉTA Rendszerben rendelkezik a felhasználó az adminisztrátor által kiosztott FÓKUSZ jogosultsággal, a baloldali menüsorban megjelenik számára a KRÉTA FÓKUSZ menüpont.A menüpontot megnyitva a rendszer automatikusan átjelentkezteti a felhasználót a saját jogosultsági szintjének megfelelő FÓKUSZ Kezdőlap felületre.


Az egyes menüpontok megjelenésével kapcsolatban a felhasználó jogosultsági szintjétől függően eltérések lehetnek.  • No labels