Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 12 Next »

Üdvözöljük a KRÉTA FÓKUSZ Intézményi és Pedagógus Monitoring Rendszer Tudásbázison!

Áttekintés

A GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001 azonosító számú, „A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének valamint tartalmának fejlesztése” c. kiemelt projekt keretében megvalósított Pedagógus Monitoring rendszer, Szakképzési, Felnőttképzési és Felnőttoktatási rendszer, valamint Intézményi Monitoring rendszer fejlesztése és ezek bevezetése az Innovációs és Technológiai Minisztérium (továbbiakban ITM) fenntartásába lévő szakképző intézmények és Szakképzési Centrumok számára.

A rendszerekben megvalósított megoldások a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a szakképzési centrumok adminisztratív terheinek csökkentésére és a statisztikai adatszolgáltatás automatizálására irányulnak. Az Intézményi és Pedagógus Monitoring Rendszer alkalmas a szakképzési intézmények értékelésének és önértékelésének támogatására és az oktatási folyamatok folyamatos figyelésére (monitoring) és elemzésére, segítségével a pedagógusok, az intézményvezetők és az intézményfenntartó folyamatosan nyomon követhetik az intézményben folyó oktatási-nevelési munkát. Ehhez a Monitoring Rendszer változatos kimutatásokat bocsát rendelkezésre. A rengetegféle adatból összeállított diagramok az intézményben folytatott oktatási-nevelési munka egyes részeit külön-külön is taglalják. Továbbá a rendszer biztosít kimutatásokat exportálható formában is, többek között a Microsoft Word, Excel és PowerPoint, de PDF formátumban is elérhető.

Kérjük nézze meg a KRÉTA-FÓKUSZ használatát és működését bemutató videónkat!

A KRÉTA FÓKUSZ Monitoring Rendszer teljes menütérképe alább áttekinthető, vagy a bal oldali menüsávból is kiválasztható a kívánt információs terület:

Keresés

Írja be a keresett kifejezést a Tudásbázisban történő kereséshez! A kereséshez használhatja a csillag(*) karaktert is a keresőszavak végén. 

Search

 Keresési tanácsok

Egyáltalán nem, vagy túl kevés keresési eredményt kapott?

Ha információk keresésekor az összes szó helyesírásának ellenőrzése után sem kap találatot, bővítse a keresést további eredményekért:

  • Használjon kevesebb keresési kifejezést. Használja például a „importálás” szót az „tanulók importálása” kifejezést helyett.
  • Használjon általánosabb keresési kifejezéseket. Használja például a „számítógép” vagy a „PC” szót a „laptop” helyett.

  • Használja a csillag (*) karaktert a keresőszavak végén. A óra* kifejezés például megtalálja a „órarend” és a „óralátogatás” szót is. A * használata a szavak elején vagy közepén nem működik.  • No labels