Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 34 Next »

Mi az OpenBoard szoftver? 

Az OpenBoard egy oktatást segítő, interaktív táblákkal is működtethető szoftver, amely egyszerre több megjelenítőt is képes kezelni. A program segítségével létrehozható egy több oldalból álló OpenBoard dokumentum, amelyre különböző grafikai elemeket helyezhetünk el réteges elrendezéssel.

Hogyan támogatja a KRÉTA az OpenBorad használatát?

A KRÉTA OpenBoard kezelő egy az OpenBoard-dal együtt megjelenő, három gombot tartalmazó kezelőfelület, melynek segítségével az OpenBoard-dal készülő oldalak feltölthetők egy előzetesen kiválasztott tanórához vagy foglalkozáshoz. A feltöltött képeket a tanárok a tanóra naplózásakor a tanórához rögzíthetik!

A KRÉTA és az OpenBoard rendszer három egyszerű lépésben összekapcsolható egymással!

Hogyan használhatom a KRÉTA OpenBoard kezelőt? 

Egyszerűen töltse le az oldalunkról a A KRÉTA OpenBoard telepítőcsomagotamely tartalmazza az OpenBoard kompatibilis verzióját és a KRÉTA OpenBoard kezelő szoftverét is. Telepítse fel a telepítési útmutató alapján és máris használhatja a programot!


Keresés

Search

 Keresési tanácsok

Egyáltalán nem, vagy túl kevés keresési eredményt kapott?

Írja be a keresett kifejezést a Tudásbázisban történő kereséshez! A kereséshez használhatja a csillag(*) karaktert is a keresőszavak végén.

Ha információk keresésekor az összes szó helyesírásának ellenőrzése után sem kap találatot, bővítse a keresést további eredményekért:

  • Használjon kevesebb keresési kifejezést. Használja például a „importálás” szót az „tanulók importálása” kifejezést helyett.
  • Használjon általánosabb keresési kifejezéseket. Használja például a „számítógép” vagy a „PC” szót a „laptop” helyett.
  • Használja a csillag (*) karaktert a keresőszavak végén. A óra* kifejezés például megtalálja a „órarend” és a „óralátogatás” szót is. A * használata a szavak elején vagy közepén nem működik.  • No labels