Fogadóóra felvitele

1.Egy fogadóóra felviteléhez a felhasználónak egy szabad idősávot kell az egérrel kiválasztania a fogadóóra nézetben. Ezt egy kattintással vagy az egérgombot nyomva tartva egy téglalap kijelölésével lehet megtenni, meghatározva az idősáv kezdő és vége időpontját.

2. Amint a felhasználó az egérgombot elengedi, megjelenik a ’Fogadóóra felvitele’ ablak, ahol megadhatja a további beállításokat.A ’Fogadóóra felvitele’ ablakban meghatározásra kerülő adatok:

3. A fogadóóra adatainak megfelelő kitöltését követően a fogadóóra a 'MENTÉS' gombbal rögzíthető. A 'MÉGSEM' gombbal az adatok mentése nélkül kiléphetünk a felületről.

 A fogadóóra rögzítését, módosítását és törlését követően az érintett gondviselőkhöz rögzített e-mail címekre - amennyiben ezt a gondviselők nem tiltották le - a fogadóórával kapcsolatos információk azonnal kiküldésre kerülnek.

Fogadóóra a ‘Kötött munkaidő neveléssel-oktatással le nem kötött része’ felületen

Amennyiben a ‘Nem kötött munkaidő’ jelölőnégyzet bekapcsolt állapotban van a fogadóóra rögzítésekor, a fogadóóra tevékenység belekerül a ‘Kötött munkaidő neveléssel-oktatással le nem kötött része’ közé is.