Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Warning
titleProgramfrissítés!

Tisztelt Felhasználók!

A KRÉTA rendszer adatbázisainak módosulásai miatt szükségessé vált az OpenBoard szoftver frissítése. A frissítést a telepített program automatikusan elvégi 2019.11.06-át követően, a következő indításakor, mely frissítés az elindítást követően a háttérben megkezdődik a telepítő program letöltésével. Kérjük türelmét a file letöltéséig, ami a használt internetes hálózat tulajdonságaitól függően hosszabb ideig is eltarthat!

Bevezető

Az OpenBoard egy oktatást segítő, interaktív táblákkal is működtethető szoftver, amely egyszerre több megjelenítőt is képes kezelni. A program segítségével létrehozható egy több oldalból álló OpenBoard dokumentum, amelyre különböző grafikai elemeket helyezhetünk el réteges elrendezéssel.

A KRÉTA OpenBoard Kezelő egy az OpenBoard-dal együtt megjelenő, három gombot tartalmazó kezelőfelület, melynek segítségével az OpenBoard-dal készülő oldalak feltölthetők egy előzetesen kiválasztott tanórához vagy foglalkozáshoz. A feltöltött képeket a tanárok a tanóra naplózásakor a házi feladathoz tanórához rögzíthetik.


Letöltés és telepítés

Include Page
MAIN:Letöltések
MAIN:Letöltések


Children Display
alltrue
Info
iconfalse
titleKeresés

Írja be a keresett kifejezést a Tudásbázisban történő kereséshez!

Livesearch
spaceKeyKOK
sizelarge
additionalpage excerpt
placeholderMegoldás keresése
typepage