Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.


Livesearch
spaceKeyKRFOKUSZ
sizelarge
additionalpage excerpt
placeholderMegoldás keresése
typepage

Milyen funkciói vannak a KRÉTA-FÓKUSZ modulnak? 

A GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001 azonosító számú, „A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének valamint tartalmának fejlesztése” c. kiemelt projekt keretében megvalósított Pedagógus Monitoring rendszer, Szakképzési, Felnőttképzési és Felnőttoktatási rendszer, valamint Intézményi Monitoring rendszer fejlesztése és ezek bevezetése az Innovációs és Technológiai Minisztérium (továbbiakban ITM) fenntartásába lévő szakképző intézmények és Szakképzési Centrumok számára.

A rendszerekben megvalósított megoldások a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a szakképzési centrumok adminisztratív terheinek csökkentésére és a statisztikai adatszolgáltatás automatizálására irányulnak. Az Intézményi és Pedagógus Monitoring Rendszer alkalmas a szakképzési intézmények értékelésének és önértékelésének támogatására és az oktatási folyamatok folyamatos figyelésére (monitoring) és elemzésére, segítségével a pedagógusok, az intézményvezetők és az intézményfenntartó folyamatosan nyomon követhetik az intézményben folyó oktatási-nevelési munkát. Ehhez  

Ehhez a Monitoring Rendszer változatos kimutatásokat bocsát rendelkezésre. A rengetegféle többféle adatból összeállított diagramok az intézményben folytatott oktatási-nevelési munka egyes részeit külön-külön is taglalják. Továbbá , továbbá a rendszer biztosít kimutatásokat exportálható formában is, többek között a Microsoft Word, Excel és PowerPoint, de PDF formátumban is elérhető.

Gyorsan meg szeretne ismerkedni a KRÉTA-FÓKUSZ modullal?

Kérjük nézze meg a KRÉTA-FÓKUSZ modul használatát és működését bemutató videónkat!  A videóban a pedagógusok, intézményvezetők  megismerkedhetnek a KRÉTA FÓKUSZ funkcióival. A videó a 2020. május 28-án tartott on-line bemutatót tartalmazza. 

Widget Connector
urlhttps://www.youtube.com/watch?v=ZsDrgGO2ArU