Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Tip
titleÜdvözlünk az új területeden!

A Confluence-területek remek lehetőséget kínálnak arra, hogy tartalmakat és híreket ossz meg csapatoddal. Ez a kezdőlapod. Most a terület legutóbbi aktivitása látható itt, de tetszés szerint testreszabhatod ezt az oldalt.

A kezdéshez végezd el ezeket a műveleteket

  •  Szerkeszd a kezdőlapot – Kattints a Szerkesztés gombra a képernyő jobb felső részén a terület kezdőlapjának testreszabásához.
  •  Hozd létre az első oldalad – A kezdéshez kattints a fejlécben a Létrehozás gombra.
  •  Adj arculatot a területnek – Kattints az Oldalsáv konfigurálása parancsra a bal oldali panelen, majd frissítsd a terület adatait és logóját.
  •  Állíts be engedélyeket – Kattints a Terület eszközei pontra a bal oldalsávon az engedélyek frissítéséhez és hozzáférés biztosításához mások számára.

 

Legutóbbi aktivitás a területen

Recently Updated
typespage, comment, blogpost
max5
hideHeadingtrue
themesocial

Terület közreműködői

Contributors
modelist
scopedescendants
limit5
showLastTimetrue
orderupdate

Az IFM Tanári Felület bemutatása

Livesearch
spaceKeyIFMT
sizelarge
additionalpage excerpt
placeholderMegoldás keresése
typepage

Az IFM Tanári Felület egy digitális tanulási platform azon tanárok számára, akik az IFM Modul Diák Felület oktatási tartalmát és módszertanát szeretnék használni. 

Az IFM Tanári Felület segítségével a tanárok teljes mértékben testre szabhatják tanulóik tanulási élményét a tartalom, a módszertan és a tanulási tempó tekintetében, alkalmazkodva a tanulók céljaihoz, képességeihez, érdeklődési köréhez, erősségeihez, gyengeségeihez és tanulási preferenciáihoz. Az IFM Tanári Felület segítségével a tanárok egy tanulásszervezési-rendszer gyakorlatiasságát élvezhetik a kezdőtől a haladó szintig egy teljes angol vagy német nyelvtanfolyam minden tartalmával.

Az IFM Tanári Felületen egy tanár az IFM Modul Diák Felület kurrikuluma, heti leckéi, bónusz leckéi között tallózva oszthat ki interaktív, játékos, videó/hang alapú feladatokat a - Digitális Kollaborációs Térben szereplő Munkaterei alapján automatikusan létrehozott - csoportjai számára, de akár egyéni szinten is.

Emellett lehetőség nyílik arra, hogy a tanár a Digitális Kollaborációs Térben is hozzáférjen az IFM Modul Diák Felület tananyagához. Ehhez a Feladatok / Nyelvi feladatok menüpontra, majd az Új nyelvi feladat gombra kell kattintani. Ezután – a megfelelő csoport Munkaterébe lépve – lehet böngészni az IFM Modul Diák Felület itt elérhető leckecsomagjai közt, akár szűrési feltételek beállítása mellett.

Image Added

Image Added