Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ezen az oldalon van lehetőség az egyes KRÉTA konzultációkon való részvételi szándék elektronikus jelzésére.


A regisztrációhoz szükséges először kiválasztani a kívánt időpontot, ahol látszódik, hogy hány szabad férőhely van még az adott alkalmomra.

Kérjük a regisztrálás során adják meg intézményük OM azonosítóját és hivatalos nevét, ennek hiányában jelentkezését elutasíthatjuk!

A regisztráció során megadott e-mail címre visszaigazoló üzenet érkezik a regisztrációról, a regisztráció megerősítéséről, valamint az esemény előtt emlékeztető jelleggel.

Amennyiben egy eseményre már regisztrált, azonban mégsem tud eljönni, kérjük mielőbb mondja le foglalását az e-mail-ekben kapott link segítségével, hogy a lefoglalt helyek felszabaduljanak, és mások tudjanak regisztrálni az eseményre. 


A következő konzultációkra/oktatásokra van lehetőségük regisztálni az alábbi regisztrációs gomb után megnyíló adatlap kitöltésével.


KRÉTA rendszer ESL moduljával kapcsolatos oktatás a Tankerületi Központok által fenntartott köznevelési intézmények számára

Tisztelt Felhasználóink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KRÉTA rendszer ESL moduljával kapcsolatos oktatásokat tartunk a Tankerületi Központok által fenntartott köznevelési intézmények számára.
Helyszíne az eKRÉTA Informatikai Zrt. székhelye (cím: 1117 Budapest Gábor Dénes utca 4. INFOPARK C épület 2. emelet)

Oktatási napok:
·         2019. november 14. 
·         2019. november 21.
·         2019. november 28. 


A Tankerületi Központok által fenntartott köznevelési intézmények minden kedves érdeklődőjét szeretettel várjuk!