Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Beállítások

Funkciók

Értékelésnél a naplójegyek átlaga megjelenikAz opció IGEN értékre állítása esetén a jegyek beírásakor a naplójegyek súlyozott átlaga megjelenik ez e-naplóban, az opció NEM értékre állítása esetén a jegyek beírásakor a súlyozott átlag nem jelenik meg az e-naplóban. Az opciót célszerű IGEN értékre állítani, hogy a félévi ill. év végi értékeléseknél az átlag kiszámításával segítse a pedagógusok munkáját!
Értékelések oldalon lévő szűrők beállításaEzekkel adjuk meg a szűrők lenyíló listáinak értékeit, 3 lehetőség van, TTF alapján - A tanár csak a tantárgyfelosztásában szereplő osztályoknak/csoportoknak tudja módosítani a jegyeit, Osztályfőnök - Az osztályfőnök a saját osztályában bármelyik tantárgynak módosíthatja a jegyeket, Bárki - Bármelyik tanár, bármelyik osztálynak, bármelyik tantárgyát módosíthatja
Ez az érték megmutatja, mely időponttól jelennek meg az első negyedéves jegyek, valamint az első negyedéves értesítő adatok a diákok és szülők számára az elektronikus ellenőrzőben.
Ez az érték megmutatja, mely időponttól jelennek meg a második negyedéves jegyek, valamint a második negyedéves értesítő adatok a diákok és szülők számára az elektronikus ellenőrzőben.
Ez az érték megmutatja, mely időponttól jelennek meg a harmadik negyedéves jegyek, valamint a harmadik negyedéves értesítő adatok a diákok és szülők számára az elektronikus ellenőrzőben.
Ez az érték megmutatja, mely időponttól jelennek meg a negyedik negyedéves jegyek, valamint a negyedik negyedéves értesítő adatok a diákok és szülők számára az elektronikus ellenőrzőben.
Félévi jegyek megjelenésének dátumaEz az érték megmutatja, mely időponttól jelennek meg a félévi jegyek, valamint a félévi értesítő adat a diákok és szülők számára az elektronikus ellenőrzőben.
Év végi jegyek megjelenésének dátumaEz az érték megmutatja, mely időponttól jelennek meg a év végi jegyek, valamint az év végi értesítő adat a diákok és szülők számára az elektronikus ellenőrzőben.
Év végi jegyek megjelenésének dátuma (végzős évfolyam esetén)Ez az érték megmutatja, mely időponttól jelennek meg a év végi jegyek, valamint az év végi értesítő adat a diákok és szülők számára az elektronikus ellenőrzőben, a végzős diákok esetében.
A lista – beállítástól függően – az összes osztályt/csoportot megjeleníti, vagy csak azokat az osztályokat/csoportokat amelyeket a tanár tanít.A lista – beállítástól függően – az összes osztályt/csoportot megjeleníti, vagy csak azokat az osztályokat/csoportokat amelyeket a tanár tanít.
Magatartás/szorgalom értékelést csak osztályfőnök adhatAz érték "Igen"-re állítva csak az osztályfőnökök, és az adminisztrátorok számára engedélyezi a Magatartás és Szorgalom típusú értékelések adását. A "Nem" értékre a többi szaktanár is adhat értékelést azon osztályoknak és csoportoknak, amelyek szerepelnek a tantárgyfelosztásában. Az érték alapértelmezetten "Igen".
Értékelések megjelenése az Ellenőrző modulbanA beállítással szabályozható, hogy a diákok és gondviselők mekkora késleltetéssel láthassák a beírt értékeléseket. A legördülő listából a 'Nincs késleltetés', '6 óra', '12 óra', '24 óra' értékek közül lehet választani.

Mulasztások, igazolások beállításai

...