Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Include Page
FKKENAPLO:Összefüggő szakmai gyakorlat
FKKENAPLO:Összefüggő szakmai gyakorlat

Az Összefüggő szakmai gyakorlati csoport csoportvezetője számára a Feljegyzések / Összefüggő szakmai gyakorlat menüpontban van lehetőség a tanulók értékelésére az Összefüggő szakmai gyakorlattal kapcsolatban.

Image Removed

A felugró ablakban ki kell választani a Csoportot, majd a megfelelő Tantárgyat, majd a Tovább gomb segítségével betöltődik a tanulók listája.

Image Removed

Image Removed

A teljes listára vonatkozó beállításokat a lista felett lévő kiemelt gombok segítségével lehet megtenni, vagy az egyes tanulókat külön-külön is lehet értékelni. A Mentés gomb segítségével a végzett változtatások munka közben is rögzíthetőek.

A Szöveges értékelés, Dátum és Megjegyzés csak tanulónként vihető fel. Kötelező mező mentéshez a Teljesítve/Nem teljesítve beállítás, valamint az adott információ rögzítésének dátuma.

Az Exportálás gomb segítségével az eddig rögzített információkat, a teljes csoportnévsorral táblázatba rakja ki a rendszer:

Image Removed

Az Elölről gomb segítségével van lehetőség másik csoport vagy tárgy választására.

A Rögzített információk megjelennek a generált Osztálynaplókban is, feltüntetve a rögzítés dátumát, értékét, a rögzítéshez kapcsolódó megjegyzést is.