Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Az étkeztetéssel kapcsolatos befizetendő tételeinket az e-Ügyintézésbe bejelentkezve az "Étkezés" menüpontot megnyitva a "Befizetendő" menüpontra kattintva érhetjük el. A befizetésre várakozó státuszú tételek közül azoknak a befizetését tudjuk kezdeményezni a rendszerben, amelyeknél a sor elején található jelölőnégyzetet bepipáljuk. A tétel(ek) kijelölését követően a  gombra kattintva tudunk átlépni a befizetéseket kezelő felület(ek)re:

Első teendők a kiválasztott befizetéssel kapcsolatosan annak a fizetési módnak a kiválasztása, amellyel az előírást rendezni szeretnénk. A négyféle lehetőség közül csak egy választható ki és azon keresztül szükséges rendezni az előírást:

Bankkártyával történő fizetés esetén a program átirányítja a felhasználót az OTP Mobilnet SimplePay fizetési oldalára:

Banki átutalás esetén a vágólapra kimásolhatjuk az átutaláshoz szükséges adatokat a lap ikonokra kattintva, ami által csökkenthető a téves adatok megadásának a lehetősége:

Csekken történő befizetés esetén a postai csekket az intézmény állítja ki az étkezést igénybe vevő részére. A felületen kiválaszthatjuk, hogy a csekket személyesen szeretnénk átvenni az intézményben vagy azt az intézmény postázza ki a részünkre:

Készpénzes befizetés esetén a felületen megadhatja az intézmény a készpénzes befizetés feltételeit pl. a Házipénztár nyitvatartását, amelynek megfelelően tudjuk az intézményben az előírást befizetni:

Az alábbi videóban megtekintheti, az étkezési előírás befizetésének a folyamatát.

Widget Connector
urlhttps://www.youtube.com/watch?v=B5bBauBLZAQ&list=PLkbElPLyR3i3O2jRMRIEtkLYHw9u73XN2&index=10