Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A fizetési módokat és műveleteket ismertető videó a kép alatti linkre kattintva tekinthető meg:

Az étkeztetéssel kapcsolatos befizetendő tételeinket az e-Ügyintézésbe bejelentkezve az Étkezés-menüpontot megnyitva a befizetendő-menüpontra kattintva érhetjük el. A befizetésre várakozó státuszú tételek közül azoknak a befizetését tudjuk kezdeményezni a rendszerben, amelyeknél a sor elején található jelölőnégyzetet bepipáljuk. A tétel(ek) kijelölését követően a  -gombra kattintva tudunk átlépni a befizetéseket kezelő felület(ek)re:


Első teendők a kiválasztott befizetéssel kapcsolatosan annak a fizetési módnak a kiválasztása, amellyel az előírást rendezni szeretnénk. A négyféle lehetőség közül csak egy választható ki és azon keresztül szükséges rendezni az előírást:


Bankkártyával történő fizetés esetén a program átirányítja a felhasználót az OTP Mobilnet SimplePay fizetési oldalára:


Banki átutalás esetén a vágólapra kimásolhatjuk az átutaláshoz szükséges adatokat a lap-ikonokra kattintva, ami által csökkenthető a téves adatok megadásának a lehetősége:


Csekken történő befizetés esetén a postai csekket az intézmény állítja ki az étkezést igénybe vevő részére. A felületen kiválaszthatjuk, hogy a csekket személyesen szeretnénk átvenni az intézményben vagy azt az intézmény postázza ki a részünkre:


Készpénzes befizetés esetén a felületen megadhatja az intézmény a készpénzes befizetés feltételeit pl. a Házipénztár nyitvatartását, amelynek megfelelően tudjuk az intézményben az előírást befizetni: