Page tree

Versions Compared

Key

 • This line was added.
 • This line was removed.
 • Formatting was changed.

...

 1.       A KRÉTA rendszerben található „Intézmény hivatalos neve” minden esetben a Tagintézmény alapító okirat szerinti nevét jelöli, ahogyan beállításra került. Ez valójában a legalacsonyabb intézményszintű egységet jelöli, amely a fenntartók közötti egységes kezelés miatt a szakképző intézmények esetében a Tagintézményekre vonatkozik. Kérjük, hogy ehhez az értékhez csak akkor nyúljanak, amennyiben a tagintézmény neve megváltozik.
 2.       A KRÉTA rendszerben létezik egy Intézményi rövid név lehetőség, amelynek beállítását javasoljuk az intézményeknek. Jelenleg ezek beállításra kerültek a tagintézmény nevével, amelyben itt NEM szerepel a Szakképzési Centrum előtag.
 3.       A KRÉTA rendszerben az intézménynek is van lehetősége megváltoztatni az adatokat, és fontos az ellenőrzésük is. Kérjük, hogy belépve a Nyilvántartás / Intézmény felületen figyelmesen ellenőrizzék az intézmény adatait, és a fentebb írtak fényében az intézmény nevét csak indokkal, és a fentieket figyelembe véve változtassák, valamint ellenőrizzék az intézmény címét, az intézményvezető (tagintézményvezetőtagintézmény-vezető) nevét, valamint az intézmény további elérhetőségét.
 4.       A KRÉTA rendszerben a szakképző intézmények Első számú működési helye minden esetben a tagintézmény neve, egy „Székhely” végződéssel. Amennyiben a Tagintézmény más telephelyeket is fenntart, ezeket egyedi Telephelyként felvehetik. Kérjük, hogy az egyszerűség kedvéért ezeket a neveket rövidítsék le, azonban a Székhely megjelölést mindenképpen helyesen tegyék meg, ahogyan az ellátott oktatási-nevelési köznevelési feladatokat is helyesen adják meg. Minden intézmény egy székhellyel rendelkezik. Minden további működési helyet telephelyként szükséges felvinni!
Info
 1. Működési hely azonosító:
  A tagintézmény három jegyű (alapító okirat szerinti) azonosító száma.
 2. Ellátott oktatási-nevelési köznevelési feladat
  Itt az adott működési hely összes ellátott feladatás feladatát szükséges megjeleníteni. A szakképzési HÍD program esetében a „Szakközépiskola” a megfelelő választás. A „Felnőttoktatást” kérjük a szakgimnáziumként vagy szakközépiskolaként felvenni. A későbbiekben az osztály adatainál lehet a felnőttoktatást beállítani.

...