Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Az iskolai leszereléssel (kiiratkozással) kapcsolatos díjak (könyvtári kártérítés/késedelmi díjak, szerszámok, eszközök megváltási díja, iskolai események utólagos elszámolása stb.) rendezése. A folyamat alanyai online, akár mobil applikáción keresztül is kezelhetik a leszereléssel kapcsolatos díjak rendezését.

Az illetékes felhasználó (intézményi felhasználó, pénzügyi adminisztrátor, pénztáros) a tanulmányok bármely okból történő megszűnése során megállapított díjfizetési kötelezettséghez előírást kell létrehozzon, hogy a tanuló gondviselője azt rendezni tudja. 


Image Added

Az Előírások a bal oldali menüsáv „Előírások” menüpontjára kattintva érhető el.

Az „Előírások” képernyőn megjelenő listában láthatók a létrehozott előírások, amely lista szűrhető és rendezhető:

Image Added

Egy előírás sorára kattintva megjelenik az előírás megtekintésére szolgáló képernyő, ahol az előírás részletei olvashatók, módosíthatók, az adott előírás törölhető, illetve lezárható.


Új előírás létrehozása a Találati lista alján lévő Image Added - gombra kattintva kezdeményezhető. Az új előírásról a gondviselők köre automatikus e-mail üzenetben értesül, illetve a saját felületükre belépve megtekinthetik azokat, valamint a díjakat rendezhetik.


Image Added


Az intézmény pénzügyi adminisztrátora nyomon követi a befizetéseket, és annak esetleges hiánya esetén az SZMSZ-ben foglaltaknak megfelelően eljár.