Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Az iskolai leszereléssel (kiiratkozással) kapcsolatos díjak (könyvtári kártérítés/késedelmi díjak, szerszámok, eszközök megváltási díja, iskolai események utólagos elszámolása stb.) rendezése. A folyamat alanyai online, akár mobil applikáción keresztül is kezelhetik a leszereléssel kapcsolatos díjak rendezését.

előírás létrehozása

Az illetékes felhasználó (intézményi felhasználó, pénzügyi adminisztrátor, pénztáros) a tanulmányok bármely okból történő megszűnése során megállapított díjfizetési kötelezettséghez előírást kell létrehozzon, hogy a tanuló gondviselője azt rendezni tudja.

Az Előírások a bal oldali menüsáv „Előírások” menüpontjára kattintva érhető el. Az „Előírások” képernyőn megjelenő listában láthatók a létrehozott előírások, amely lista szűrhető és rendezhető:


Egy előírás sorára kattintva megjelenik az előírás megtekintésére szolgáló képernyő, ahol az előírás részletei olvashatók, módosíthatók, az adott előírás törölhető, illetve lezárható.

Új előírás létrehozása a Találati lista alján lévő  - gombra kattintva kezdeményezhető. Az új előírásról a gondviselők köre automatikus e-mail üzenetben értesül, illetve a saját felületükre belépve megtekinthetik azokat, valamint a díjakat rendezhetik.

Az intézmény pénzügyi adminisztrátora nyomon követi a befizetéseket, és annak esetleges hiánya esetén az SZMSZ-ben foglaltaknak megfelelően eljár.