Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Hogyan jelentkezhetek be a KRÉTA Tanári applikációba? 

A mobil alkalmazás indítását követően a felületre történő belépéshez szüksége lesz az iskolától kapott felhasználónévre és jelszóra, valamint meg kell adni az intézmény nevét.

  1. Az Applikáció indítását követően a böngészős belépéshez hasonlóan, a központi azonosítási felületet fogják látni.
  2. Töltse ki a felhasználónév és jelszó mezőket, majd érintse meg a ’Válasszon intézményt’ feliratot!
  3. A "Válasszon intézmény" mezőre történő érintést követően kiválasztható az intézmény a keresés mező segítségével szűkíthető listából.

  

    4. Amennyiben minden adatot kitöltött, az immáron aktív BEJELENTKEZÉS gombra történő érintéssel indíthatja a bejelentkezést.Főmenü

Az alkalmazás indításakor és a bejelentkezést követően is automatikusan az ÓRA NAPLÓZÁSA felület kerül betöltésre. A további funkciók és felületek a képernyő alján található menüsávon keresztül érhetők el. Kilépés

A KRÉTA Tanári Alkalmazás egyidejűleg egy felhasználói profilnak megfelelő adatokat kezel és jelenít meg. Azonban a menüsor Továbbiak pontjában található Profil és beállítások pontjában elérhető KIJELENTKEZÉS felirat segítségével bármikor kijelentkezhet és átjelentkezhet egy másik intézményi KRÉTA felületre a megfelelő adatok megadásával.Bejelentkezés a KRÉTA Tanároknak alkalmazásba Firefox böngészővel

Mozilla böngészőmotort használó mobil böngészők esetén (pl.: bármilyen firefox, DuckDuckGo, stb.) a sikeres bejelentkezés érdekében külön engedélyezni szükséges, hogy a böngésző a KRÉTA Tanároknak alkalmazásba irányíthassa a felhasználót a bejelentkezési folyamat végén.

Ehhez a böngésző beállításai között „Hivatkozások megnyitása alkalmazásokban” mellett található kapcsolót szükséges bekapcsolni.


Image RemovedImage Added
Amennyiben a fenti beállítás a bejelentkezés pillanatában még nem aktív, akkor ez az engedély az adott bejelentkezési folyamatra is engedélyezhető a belépési adatok megadását követően a böngésző a jobb alsó sarokban található ikonra koppintva a „Megnyitás az alkalmazásban” menüpontot választva.