Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Hogyan jelentkezhetek be a KRÉTA Tanári applikációba? 

A mobil alkalmazás első indítását követően a felületre történő belépéshez szüksége lesz az iskolától kapott felhasználónévre és jelszóra, valamint meg kell adni az intézmény nevét.

  1. Töltse ki a felhasználónév és jelszó mezőket, majd érintse meg a ’Válasszon intézményt’ feliratot!
  2. A "Válasszon intézmény" mezőre történő érintést követően kiválasztható az intézmény a keresés mező segítségével szűkíthető listából.
  3. Amennyiben minden adatot kitöltött, az immáron aktív BEJELENTKEZÉS gombra történő érintéssel indíthatja a bejelentkezést.
  


Fontos tudni!

A mobil alkalmazás első indításkor, az intézménylista betöltéséhez, valamint a felhasználónév és jelszó hitelesítéséhez, mindenképpen szükség van internetes kapcsolatra!

Főmenü

Az alkalmazás indításakor és a bejelentkezést követően is automatikusan az ÓRA NAPLÓZÁSA felület kerül betöltésre. A további funkciók és felületek a képernyp jobb szélén megnyitható menüjén keresztül érhetők el. Az alkalmazás menüje a felületeken található  ikon érintésével vagy az ujjunk a készülék képernyőjének bal szélétől történő jobbra húzásával jeleníthető meg.

Kilépés

A KRÉTA Tanári Alkalmazás egyidejűleg egy felhasználói profilnak megfelelő adatokat kezel és jelenít meg. Azonban a főmenüből elérhető KILÉPÉS menüpont segítségével bármikor kijelentkezhet és átjelentkezhet egy másik intézményi KRÉTA felületre a megfelelő adatok megadásával.