Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A mobil alkalmazás első indítását követően a felületre történő belépéshez szüksége lesz az iskolától kapott felhasználó névre, jelszóra, valamint meg kell adni az intézmény nevét.

  1. Töltse ki a felhasználónév és jelszó mezőket, majd érintse meg a ’Válasszon intézményt’ feliratot!
  2. A "Válasszon intézmény" mezőre történő érintést követően kiválasztható az intézmény a keresés mező segítségével szűkíthető listából.
  3. Amennyiben minden adatot kitöltött, az immáron aktív "Bejelentkezés" gombra történő érintéssel indíthatja a bejelentkezést.Internet kapcsolat

Figyelem! A mobil alkalmazás első indításkor, az intézménylista betöltéséhez, valamint a felhasználónév és jelszó hitelesítéséhez, szükség van internetes kapcsolatra!

Főmenü

Az alkalmazás indításakor és a bejelentkezést követően is automatikusan az Óra naplózása felület kerül betöltésre.

A további funkciók és felületek a főmenün keresztül érhetők el:

Az alkalmazás menüje a felületeken található  ikon érintésével vagy az ujjunk a készülék képernyőjének bal szélétől történő jobbra húzásával jeleníthető meg.

Kilépés

A KRÉTA Tanári Alkalmazás egyidejűleg egy felhasználói profilnak megfelelő adatokat kezel és jelenít meg. Azonban a főmenüből elérhető Kilépés menüpont segítségével bármikor kijelentkezhet és átjelentkezhet egy másik intézményi KRÉTA felületre a megfelelő adatok megadásával.

KRÉTA Pedagógus applikáció - Bejelentkezés