Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Üdvözöljük a KRÉTA Tanári Applikáció Felhasználói Kézikönyvében!

A KRÉTA Tanári Applikáció Felhasználói Kézikönyve a pedagógusok részére ingyenesen letölthető KRÉTA Tanári mobil alkalmazás kezeléséhez nyújt segítséget!

A KRÉTA Tanári Mobil alkalmazás

A KRÉTA Elektronikus Tanári Napló Béta mobilalkalmazás azon intézmények tanárainak nyújt hasznos segítséget, akik használják a KRÉTA rendszer elektronikus naplóját. Az applikáció segítségével a pedagógusok naplózhatják a tanóráikat, valamint értékelhetik a tanulóikat. A rendszer segítséget nyújt a pedagógusok adminisztrációs munkájához. A belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót minden pedagógusnak a saját iskolájától kell igényelnie, ami természetesen megegyezik az KRÉTA e-Napló belépési adataival. Amennyiben a bejelentkezés nem sikerül, kérjük forduljanak az iskola adminisztrátorához!


A KRÉTA Tanári Android mobil alkalmazás letöltéséhez kattintson ide! 

A KRÉTA Tanári iOS mobil alkalmazás letöltéséhez kattintson ide!

Pedagógus Applikáció modul bemutatása Android készüléken

Az alábbi videóban megtekinthető a Pedagógusok számára, Okostelefonokra fejlesztett e-Napló alkalmazás. Az első, úgynevezett Publikus Béta verzióban ingyenesen elérhető a Google Play áruházban az alkalmazás jelenleg Androidos rendszerekre letölthető és telepíthető.
Keresés

Írja be a keresett kifejezést a Tudásbázisban történő kereséshez!

Search

Szoftverfrissítések újdonságai

Béta tesztelés

A KRÉTA Tanári Mobil Applikáció jelenleg nyilvános béta tesztelés alatt van, amely minden pedagógus számára elérhető teszt verzió, így az adatok helyességéért felelősséget nem tudunk vállalni.