Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Livesearch
spaceKeyDKT
sizelarge
additionalpage excerpt
placeholderMegoldás keresése
typepage

Mi az a KRÉTA Digitális Kollaborációs Tér?

A KRÉTA Digitális Kollaborációs tér - rövidítve DKT - egy olyan komplex modul, amely segíti a tanárok és a diákok digitális online együttműködését, kommunikációját és a feladatok kiadását, elkerülhetővé téve egyéb oktatási szoftverek használatát. Kiemelt funkciója a tanórai feladatok, a házi feladatok komplex, logikailag egységes rendszerben történő megjelenítése és kezelése, emellett alkalmas csoportos (projekt-) feladatok kezelésére is. Továbbá kezeli a határidőket, a beadási időszakokat a feladatok, házi feladatok esetében, és képes online kommunikációs platformot biztosítani a diákok és tanárok között. A DKT egyszerűen elérhető a KRÉTA rendszerből vagy a KRÉTA mobil applikációkból!

Hogyan tudom használni a Kollaborációs Teret?

A Digitális Kollaborációs Tér (DKT) közvetlenül elérhető a KRÉTA webes felületéről vagy mobil applikációból is. A használathoz be kell jelentkezni a KRÉTA programba, majd a DKT gombra vagy a Kollaborációs Tér menüpontra kattintva már be is léptél! Jó, ha tudod, hogy a DKT felületét nem csak számítógépről, hanem tabletről vagy mobiltelefonról is használhatod!

Warning
iconfalse
titleFontos tudni!

A Digitális Kollaborációs Teret (DKT) jelenleg csak tanulói belépéssel lehet használni! A szülők, gondviselők jelenleg még nem tudnak belépni a Kollaborációs Térbe!

Bejelentkezés és első lépések a Kollaborációs Térben

A KRÉTA Digitális Kollaborációs Térbe a KRÉTA rendszeren keresztül tudsz belépni. Ha a böngészőből használod  a KRÉTA rendszert, akkora bejelentkezés után egyszerűen kattints a DKT gombra! A mobil applikáción keresztül a Kollaborációs Tér menüpontot kell kiválasztanod és már be is léptél. Az első belépéskor be kell állítani a profilod alapvető adatait és meg kell adnod az e-mail címedet. 

Tip
iconfalse
titleElső lépések

Ha először lépsz be a KRÉTA

Dikigtális

Digitális Kollaborációs Térbe, akkor kattints ide és nézd meg, hogy mi kell csinálnod!

Szeretnél gyorsan megismerkedni a Kollaborációs Tér funkcióival?

Nézd meg Áron és Emma videóját amelyben  elmesélik a KRÉTA Digitális Kollaborációs Tér tanulói felületének működését, valamint sok hasznos ötletet és tanácsot adnak a DKT használatáról!

Widget Connector
width640
urlhttps://www.youtube.com/watch?v=A0QRH786koA&fbclid=IwAR1P7DMk757ckHxtR39fOhXbj1oRbrd3N0Nvk5rcNjiOKIc0FI1BSf8v8Ek
height360