Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Mi a KRÉTA Duális Modul? 

A szakképzés 2020-as átalakítása, az új jogszabályi keretek komoly lehetőséget jelentenek a cégek számára, hogy saját kézbe vegyék a munkaerő-utánpótlást és -képzést. Idén szeptembertől már az összes technikumban tanuló is munkaviszonyban, szakképzési munkaszerződés keretében vehet részt a duális képzésben. A KRÉTA Duális Modul a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer szakképzéshez kapcsolódó programmodulja, amely segíti a vállalkozások, intézmények és duális oktatók adminisztrációs feladatait. 

Gyorsan meg szeretne ismerkedni a KRÉTA Duális Modul kezelésével? 

Olvassa el a KRÉTA Duális Modul gyors áttekintő segédletét amely összefoglalja azokat a feladatokat és funkciókat amelyek a duális képzés adminisztrálásához szükségesek az intézmények és a vállalkozások részére. 


Panel
borderColor#CCCCCC
borderWidth1

Szakképzési intézmények

KRÉTA Duális Modul (KDM)  Intézményi felületének bemutatása az iskolák KRÉTA adminisztrátorai számára, amelyben bemutatásra krülnek azok a feladatok is, melyket csak az intézmények adminisztrátorai tudnak elvégezni. 

Status
subtletrue
colourGreen
titleINTÉZMÉNY
 Panel
borderColor#CCCCCC
borderWidth1

Duális képzőhelyi adminisztrátorok 

A KRÉTADuális képzőhelyi adminisztrátor(KDM) duális képzőhelyi adminisztrációs felületének bemutatása, azoknak a vállalkozásoknak akik a duális képzés képzésszervezési és adminisztrációs feladatait saját maguk végzik. 

Status
subtletrue
colourRed
titleVÁLLALKOZÁSOK
 Panel
borderColor#CCCCCC
borderWidth1

Duális képzőhelyi oktatók

KRÉTADuális Modul(KDM) bemutatása a képzőhelyi duális oktatók részére, mely felületeken megismerkedhetnek a naplózással, a mulasztások rögzítésével, az értékelésekkel és egyéb feladatokkal. 

Status
subtletrue
colourRed
titleVÁLLALKOZÁSOK
 HTML
<style>
div.theme-default .ia-splitter #main {
margin-left: 0px;
}
.ia-fixed-sidebar, .ia-splitter-left {
display: none;
}
div#main {
margin-left: 0px !important;
}
div#footer {
margin-left:0px !important;
}
.panel {
min-height: 400px;
}
</style>