Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Mi a KRÉTA Duális Modul? 

A szakképzés 2020-as átalakítása, az új jogszabályi keretek komoly lehetőséget jelentenek a cégek számára, hogy saját kézbe vegyék a munkaerő-utánpótlást és -képzést. Idén szeptembertől már az összes technikumban tanuló is munkaviszonyban, szakképzési munkaszerződés keretében vehet részt a duális képzésben. A KRÉTA Duális Modul a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer szakképzéshez kapcsolódó programmodulja, amely segíti a vállalkozások, intézmények és duális oktatók adminisztrációs feladatait. 

Szakképzési intézmények

KRÉTA Duális Modul (KDM)  Intézményi felületének bemutatása az iskolák KRÉTA adminisztrátorai számára, amelyben bemutatásra krülnek azok a feladatok is, melyket csak az intézmények adminisztrátorai tudnak elvégezni. 

INTÉZMÉNY 

Duális képzőhelyi adminisztrátorok 

A KRÉTADuális képzőhelyi adminisztrátor(KDM) duális képzőhelyi adminisztrációs felületének bemutatása, azoknak a vállalkozásoknak akik a duális képzés képzésszervezési és adminisztrációs feladatait saját maguk végzik. 

VÁLLALKOZÁSOK 

Duális képzőhelyi oktatók

KRÉTADuális Modul(KDM) bemutatása a képzőhelyi duális oktatók részére, mely felületeken megismerkedhetnek a naplózással, a mulasztások rögzítésével, az értékelésekkel és egyéb feladatokkal. 

VÁLLALKOZÁSOK