Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Mi a KRÉTA Duális Modul? 

A szakképzés 2020-as átalakítása, az új jogszabályi keretek komoly lehetőséget jelentenek a cégek számára, hogy saját kézbe vegyék a munkaerő-utánpótlást és -képzést. Idén szeptembertől már az összes technikumban tanuló is munkaviszonyban, szakképzési munkaszerződés keretében vehet részt a duális képzésben. A KRÉTA Duális Modul a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer szakképzéshez kapcsolódó programmodulja, amely segíti a vállalkozások, intézmények és duális oktatók adminisztrációs feladatait. 

Gyorsan meg szeretne ismerkedni a KRÉTA Duális Modul kezelésével? 

Olvassa el a KRÉTA Duális Modul gyors áttekintő segédletét amely összefoglalja azokat a feladatokat és funkciókat amelyek a duális képzés adminisztrálásához szükségesek az intézmények és a vállalkozások részére. 

Nézze meg a Duális Modulról szóló oktatóvideóinkat!

A KRÉTA Videótárban témakörökre bontva nézhetik meg a Duális Modulról szóló oktatóvideóinkat. A videótárat ide kattintva érhetik el!

Szakképzési intézmények

KRÉTA Duális Modul  Intézményi felületének bemutatása az iskolák KRÉTA adminisztrátorai számára, amelyben bemutatásra kerülnek azok a feladatok is, melyket csak az intézmények adminisztrátorai tudnak elvégezni. 

INTÉZMÉNY 

Duális képzőhelyi adminisztrátorok 

A képzőhelyi adminisztrátor a duális képzőhelyi adminisztrációs felületének bemutatása, azoknak a vállalkozásoknak akik a duális képzés képzésszervezési és adminisztrációs feladatait saját maguk végzik. 

VÁLLALKOZÁSOK INTÉZMÉNY

Duális képzőhelyi oktatók

KRÉTADuális Modu bemutatása a képzőhelyi duális oktatók részére, mely felületeken megismerkedhetnek a naplózással, a mulasztások rögzítésével, az értékelésekkel és egyéb feladatokkal. 

VÁLLALKOZÁSOK