Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A KRÉTA-rendszer e-Ügyintézési moduljába a kérelmezők által benyújtott gyakorlati helyek és tanulói szerződések ügyeket az intézményi oldalon a Folyamatban lévő ügyek nyitóoldalon a beérkezett ügy sorára kattintva tudjuk azt megnyitni (TSMT-ügy):

A megnyitást követően a felületről az ablak jobb alsó sarkában lévő  - gombra kattintva tekinthető meg illetve tölthető le a rendszerbe benyújtott kérelem pdf-formátumban. A kérelemhez kötelezően csatolandó tanulószerződést a csatolt fájl nevére kattintva tudjuk megnyitni illetve ha szükséges azt letölteni. (A dokumentumok a benyújtással egy időben a Poszeidon irat- és dokumentumkezelő rendszerben is iktatásra kerültek, ahonnan az ügy ügyiratszáma alapján kereshetők azok vissza).

A kérelem benyújtásával kapcsolatos döntés meghozatalát a Határozat-fülön lévő űrlap kitöltésével végezhetjük el. Hiánypótlás esetén a folyamat intézményi oldalról csak abban az esetben vihető tovább, ha a kérelmező pótolta a hiányt. Üzenettel történő hiánypótlás esetén (soft felszólítás) az e-Ügyintézési modul Üzenetek-funkciója is használható. Amennyiben az ügyhöz további dokumentumokat szeretnénk csatolni intézményi oldalról, azt itt az  - gombra kattintva tudjuk megtenni. A döntés meghozatalát követően az már nem módosítható.

A döntés pillanatában elkészülő (és a Poszeidon-rendszerben valós időben iktatásra kerülő) visszaigazolását (illetve elutasítását) a tanulói szerződés megkötésének és tárolásának szintén a Határozat-fülön a gombra kattintva lehet megtekinteni illetve pdf-formátumban letölteni a rendszerből.

A rendszerben kezelt e-Ügyeket csak akkor zárjuk le véglegesen, ha a döntést követően már biztosan további beérkező irat nem várható (később csak a Poszeidon-rendszerben tudunk manuálisan további dokumentumokat iktatni az ügyirathoz).
  • No labels