Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A KRÉTA-rendszerbe történő bejelentkezés többféle módon lehetséges:

I. Amennyiben Ön nem rendelkezik a KRÉTA rendszerhez belépési azonosítókkal, akkor ideiglenes regisztrációt követően (ez a képen megjelenített általános bejelentkezési felületen az Ideiglenes regisztráció létrehozásához kérjük kattintson ide .... linkre kattintva végezhető el) a felhasználónevének és a jelszavának megadást követően a BEJELENTKEZÉS gombra kattintva lehetséges.

II. Amennyiben Ön rendelkezik a KRÉTA rendszerhez belépési azonosítókkal, akkor elsősorban azt javasoljuk, hogy az intézményi webcímen keresztül szíveskedjenek belépni a KRÉTA-rendszerbe. Ha nem ismerik az intézmény webcímét, akkor az itt látható általános bejelentkezési felületen is be tudnak jelentkezni az intézmény megnevezésének a kiválasztásával.

Az intézményeknek és a kérelmezőknek az állam által központilag biztosított “Központi Elektronikus Ügyintézési Szolgáltatásokkal” ( ún. KEÜSZ  ) és "Szabályozott Elektronikus Szolgáltatásokkal" (ún. SZEÜSZ) történő együttműködése során, lehetőség van digitálisan aláírt dokumentumok beküldésére is a rendszeren keresztül. Ehhez ügyfélkapus azonosítása szükséges a felhasználónak, amely a KAÜ Bejelentkezés gombra kattintva végezhető el.


  • No labels