Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Üdvözöljük az f-KRÉTA Tudásbázis oldalán!

A Tudásbázisban a f-KRÉTA felnőttképzés-menedzsment rendszer felhasználóinak nyújt segítséget a szoftvermodul használatában. Az f-KRÉTA webes alkalmazás a köznevelési regisztrációs és tanulmányi alaprendszer felnőttképzési modulja, közvetlen adatkapcsolattal a felnőttképzés adatszolgáltatási rendszeréhez (FAR). 

A rendszerben minden felnőttképzéssel kapcsolatos üzleti és szakmai adatot egységes rendszerben kezelhet, csökkentheti a képzési adminisztrációra fordított időt, továbbá  hatékonnyá teheti a képzésben résztvevőkkel való kommunikációt. Nem kell többé időt és figyelmet fordítania a felnőttképzési és statisztikai adatszolgáltatásra, valamint átlátható és nyomon követhető képzésszervezési és adminisztrációs folyamatokat alakíthat ki, biztosítva a hatósági ellenőrzéseken való megfelelést.

A rendszer használatával egy gombnyomással előállíthatja a képzés teljes dokumentációját, egyszerűen és rugalmasan szolgáltat adatokat a jogszabályban előírt rendszerek számára. Egy integrált rendszerben tarthatja kézben adminisztrációs, szervezési és üzleti folyamatait, a honlapintegráció biztosítja az elektronikus tájékoztatás, képzésre jelentkezés lehetőségét. 

További információkat olvashat az f-KRÉTA rendszerről a szoftver honlapján, amelyet ide kattintva érhet el!

Szoftverfrissítések és újdonságok

 

Az f-KRÉTA Felnőttképzési Menedzsment Rendszer Tudásbázisban elérhető a szoftver teljes felhasználói kézikönyve, amelyet a jobb oldalon levő tartalomsávra kattintva érhet el!

 

Elindult az f-KRÉTA Light és Start verziója, amelynek szolgáltatásairól ide kattintva olvashat részleteket!

Keresés

Search

 Keresési tanácsok

Egyáltalán nem, vagy túl kevés keresési eredményt kapott?

Írja be a keresett kifejezést a Tudásbázisban történő kereséshez! A kereséshez használhatja a csillag(*) karaktert is a keresőszavak végén.

Ha információk keresésekor az összes szó helyesírásának ellenőrzése után sem kap találatot, bővítse a keresést további eredményekért:

  • Használjon kevesebb keresési kifejezést. Használja például a „importálás” szót az „tanulók importálása” kifejezést helyett.
  • Használjon általánosabb keresési kifejezéseket. Használja például a „számítógép” vagy a „PC” szót a „laptop” helyett.
  • Használja a csillag (*) karaktert a keresőszavak végén. A óra* kifejezés például megtalálja a „órarend” és a „óralátogatás” szót is. A * használata a szavak elején vagy közepén nem működik.