Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Mit kell tudni az f-KRÉTA Felnőttképzés-Menedzsment rendszerről? 

A Tudásbázis az  f-KRÉTA Felnőttképzés-Menedzsment rendszer felhasználóinak nyújt segítséget a szoftvermodul használatában. Az f-KRÉTA webes alkalmazás a köznevelési regisztrációs és tanulmányi alaprendszer felnőttképzési modulja, közvetlen adatkapcsolattal a felnőttképzés adatszolgáltatási rendszeréhez(FAR). 

Mire használható az f-KRÉTA rendszer?

A rendszerben minden felnőttképzéssel kapcsolatos üzleti és szakmai adatot egységes rendszerben kezelhet, csökkentheti a képzési adminisztrációra fordított időt, továbbá  hatékonnyá teheti a képzésben résztvevőkkel való kommunikációt. Nem kell többé időt és figyelmet fordítania a felnőttképzési és statisztikai adatszolgáltatásra, valamint átlátható és nyomon követhető képzésszervezési és adminisztrációs folyamatokat alakíthat ki, biztosítva a hatósági ellenőrzéseken való megfelelést.

A rendszer használatával egy gombnyomással előállíthatja a képzés teljes dokumentációját, egyszerűen és rugalmasan szolgáltat adatokat a jogszabályban előírt rendszerek számára. Egy integrált rendszerben tarthatja kézben adminisztrációs, szervezési és üzleti folyamatait, a honlapintegráció biztosítja az elektronikus tájékoztatás, képzésre jelentkezés lehetőségét. 

További információkat olvashat az f-KRÉTA rendszerről a szoftver honlapján, amelyet ide kattintva érhet el!

Legújabb videók

Az fKRÉTA rendszer on-line bemutatói

KRÉTA YouTube csatornáján keresztül visszanézhetők az fKRÉTA rendszerrel kapcsolatos általános bemutatónk, valamint az fKRÉTA honlap integráció és elektronikus jelentkezés című workshopjaink videófelvétele. Az fKRÉTA általános bemutató workshopja a rendszer átfogó bemutatója, kiterjed a Light és PRO verzió funkcionalitására is. Az élő bemutató tartalmazza a résztvevői kérdésekre adott válaszokat is.

Az fKRÉTA honlap integráció és elektronikus jelentkezés című workshop az fKRÉTA felnőttképzés menedzsment rendszer honlap integrációs és elektronikus jelentkezési funkcióit mutatjuk be. A bemutató előadásról készült videofelvétel itt is tartalmazza a résztvevői kérdéseket

Képzések résztvevőinek kezelése

A videóban a Képzés résztvevőinek kezelését mutatjuk be a programban.

Képzések kezelése

A videóban a Képzések kezelését mutatjuk be az f-KRÉTA rendszerben.