Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Üdvözöljük a Kréta Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer Szakképzési és Felnőttképzési Moduljának, Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer Tudásbázis oldalán!


A felnőttképzési rendszer változásait részletesen bemutató tájékoztató dokumentum

Az alábbi linken publikálásra került a megújuló felnőttképzés részletes tájékoztatója. A tájékoztató hasznos információkat és gyakran ismétlődő kérdésekre vonatkozó válaszokat tartalmaz, amely így hasznos "kisokosa" lehet a felnőttképzőknek!

A tájékoztató az alábbi linkről érhető el: https://kormany.hu/dokumentumtar/a-felnottkepzes-megujitasa-2020


Keresés

Írja be a keresett kifejezést a Tudásbázisban történő kereséshez! A kereséshez használhatja a csillag(*) karaktert is a keresőszavak végén. 

Search

 Keresési tanácsok

Egyáltalán nem, vagy túl kevés keresési eredményt kapott?

Ha információk keresésekor az összes szó helyesírásának ellenőrzése után sem kap találatot, bővítse a keresést további eredményekért:

  • Használjon kevesebb keresési kifejezést. Használja például a „importálás” szót az „tanulók importálása” kifejezést helyett.
  • Használjon általánosabb keresési kifejezéseket. Használja például a „számítógép” vagy a „PC” szót a „laptop” helyett.

  • Használja a csillag (*) karaktert a keresőszavak végén. A óra* kifejezés például megtalálja a „órarend” és a „óralátogatás” szót is. A * használata a szavak elején vagy közepén nem működik.

  • No labels