Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A tanulási tartalom 13 fejezetből áll, amelyek egyben 13 nyelvi szintnek felelnek meg, a kezdőtől a haladóig. Mindegyik egy-egy történelmi korszakon vezeti végig a tanulót a jura korszaktól a távoli jövőig. A legelső szint, az "abszolút kezdő" 2 bevezető témakört tartalmaz, egyenként 10 lecke csoporttal, amelyek a nyelv alapjait tanítják. Ezt követően minden szint 5 témát és körülbelül 50-60 lecke csoportot tartalmaz. Minden lecke csoport egy vagy két szókincs leckéből és egy videó vagy hang leckéből áll, valamint általában egy nyelvtan, kiejtési vagy chatbot-leckéből. Egy-egy feladat elvégzése körülbelül 3-5 percig tart, ami azt jelenti, hogy egy teljes lecke csoport körülbelül 10-20 perc alatt elvégezhető. Összesen 13 szint, 62 téma és több mint 800 lecke csoport található, ami több mint 3 évnyi tananyagot jelent.

A regisztrációs folyamat során a tanulók választhatnak, hogy az első szinttől abszolút kezdőként kezdik-e a tanfolyamot, kitöltenek-e egy szintfelmérő tesztet, vagy maguk választják meg a szinteket. A magasabb szintek zárolásra kerülnek mindaddig, amíg a tanulók el nem érnek egy bizonyos számú csillagot, vagy el nem végeznek egy szintvizsgát. Azonban bármikor kipróbálhatnak egy szintfelmérő tesztet is, amely további szinteket nyithat meg.

Ne feledje, hogy a tanulók szintje nem korlátozza, hogy milyen leckéket adhat ki nekik! Bármelyik leckét, függetlenül annak szintjétől, bármelyik tanulóhoz kiadható, és akkor is elvégezhetik, ha még nem érték el az adott lecke szintjét. Ezáltal teljes mértékben Ön irányíthatja, hogy mit és mikor oszt ki, miközben a tanulók önállóan követhetik a saját tanulási útjukat, ha úgy kívánják.

A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modul (KRÉTA-IFM) tanulói felületéről az alábbi weboldalon keresztül részletesen is tájékozódhatnak:

KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modul Diákoknak

  • No labels