Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Tip
titleTanulói hozzászólások beállítása


Expand
titleA házi feladatokhoz történő tanulói hozzászólások beállításáról
Házi feladatok kezelése oldalon olvashatunk további információkat!
alább további információk találhatóak!

Ennek eléréséhez első lépésben az Adminisztrációs rendszerben a Nyilvántartás menü, Beállítások blokkjának, Testreszabás menüpontjában, Az elektronikus napló korlátozásainak beállításai csoportban található Diák általi házi feladatok rögzítésének lehetősége kapcsolót kell IGEN értékre állítani.

Abban az esetben ha az iskolában - az fentiekben leírtak szerint - központilag engedélyezték a diákok házi feladat rögzítési lehetőségét, akkor ezt még a pedagógusok külön-külön is beállíthatják vagy tilthatják a saját óráikra vonatkozólag Az elektronikus naplóba belépve a Profilbeállítások funkcióban lehet pedagógusonként is szabályozni, hogy a tanulók írhatnak-e a pedagógus által kiadott házi feladathoz hozzászólásokat ill. vehetnek-e fel házi feladatokat. 

Image Added

Itt adható meg az is, hogy a pedagógus kapjon-e email értesítést arról, ha egy tanuló új hozzászólást rögzít valamelyik tanórájának házi feladatához. A házi feladattal kapcsolatos értesítések a pedagógus munkahelyi (nem a publikus) email címére érkeznek, melyet az intézményi adminisztrációs rendszerben, valamint a pedagógus profilbeállításai kötött is meg lehet adni vagy módosítani.

Image Added
Házi feladat rögzítése, szaktanári felületen

Include Page
VIDEO:Házi feladat rögzítése, szaktanári felületen
VIDEO:Házi feladat rögzítése, szaktanári felületen

...