Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Bevezető

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban megismerkedhetnek a Duális modul alapfogalmaival. 

INTÉZMÉNYVEZETÉS VÁLLALKOZÁSOK

Duális besorolások

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban a duális csoportokba történő besorolásokat mutatjuk be.

INTÉZMÉNYVEZETÉS

Képzőhelyek létrehozása

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban a duális képzőhelyek létrehozását, kezelését mutatjuk be.

INTÉZMÉNYVEZETÉS 

Duális képzőhelyi adminisztrátor felülete

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban a duális képzőhelyi adminisztrátoroknak szóló felületet mutatjuk be.

VÁLLALKOZÁSOK

Duális oktatók és csoportok összerendelése

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban a duális oktatók és duális csoportok összerendelését mutatjuk be.

INTÉZMÉNYVEZETÉS VÁLLALKOZÁSOK

Duális oktatói feladatok

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban a duális oktatók adminisztratív feladatait mutatjuk be.

OKTATÓK

Duális oktatók adatainak rögzítése

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban a duális oktatók felvitelét és adatainak kezelését mutatjuk be.

INTÉZMÉNYVEZETÉS VÁLLALKOZÁSOK

Duális órarendek rögzítése

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban a duális órarendek készítését mutatjuk be.

INTÉZMÉNYVEZETÉS VÁLLALKOZÁSOK

Duális tanulók csoportba sorolása

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban a duális képzésben tanuló diákok csoportba sorolását mutatjuk be.

INTÉZMÉNYVEZETÉS VÁLLALKOZÁSOK

Duális képzésben résztvevő tanulók rögzítése, kezelése 

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban a duális képzésben résztvevő tanulók adatainak rögzítése mutatjuk be.

INTÉZMÉNYVEZETÉS 

Duális modul e-napló intézményi adminisztrátoroknak

A KRÉTA (Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszer) Duális moduljának oktatóvideója. A videóban az enapló kezelését mutatjuk be az intézményi adminisztrátorok részére.

INTÉZMÉNYVEZETÉS

Duális modul képzőhelyi adminisztrátoroknak - Besorolások

A KRÉTA Duális moduljának oktatóvideója a képzőhelyi adminisztrátoroknak. Ebben a videóban a duális csoportokba történő besorolásokat mutatjuk be a duális adminisztrátori szerepkörrel.

VÁLLALKOZÁSOK

Duális modul képzőhelyi adminisztrátoroknak - eNapló kezelése

A KRÉTA Duális moduljának oktatóvideója a képzőhelyi adminisztrátoroknak. Ebben a videóban a elektronikus napló kezelését mutatjuk be a duális adminisztrátori szerepkörrel.

VÁLLALKOZÁSOK


  • No labels