Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Az e-Ügyintézés modul elérése a KRÉTA-rendszerből:

Gondviselőként (nagykorú tanulóként) az e-Ellenőrző menüsorában található e-Ügyintézés menüpontot kiválasztva a program automatikusan átirányít minket az e-Ügyintézés nyitófelületére:


Az e-Ügyintézés modul eléréséhez amennyiben nem rendelkezünk KRÉTA felhasználói jogosultsággal:

Az e-Ügyintézési modul eléréséhez új ideiglenes felhasználóként történő regisztrációhoz a https://eugyintezes.e-kreta.hu/ címen található eÜgyintézési felület jobb felső sarkában lévő 'Bejelentkezés'-gombra kattintva, majd az  - funkciót kiválasztva hozhatunk létre ideiglenes belépési jogosultságot (pl. bizonyítványmásodlat-igényléshez, általános iskolai beiratkozáshoz, stb esetekben):


A regisztráció során meg kell adnunk a nevünket (Családnév és Keresztnév(ek)), email-címünket, a belépéshez választott felhasználónevünket és a választott jelszavunkat (a jelszónak min. 6 karaktert, legalább 1 db nagy betűt A-Z és legalább 1 db számjegyet 0-9 kell tartalmaznia):


Ezt követően a bejelentkezési felületre visszatérve, intézmény kiválasztása nélkül (a 3. legördülő menüsor üresen hagyásával) tudunk bejelentkezni az eÜgyintézési felületre: