Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Amennyiben az Osztályfőnökök számára az osztályukba járó tanulók adatainak módosítására az adminisztrátorok lehetőséget adnak a testreszabás beállításai között, a tanulói adatok szerkesztése felületén a Gondviselő fülön kezelhetik a tanulókhoz tartozó Gondviselők belépési adatait.

A tanulói adatok abban az esetben szerkeszthetők, ha az Osztályfőnöki feladatok - Osztály tanulói menüponton keresztül elérhető felületen megjelenő tanulói listában a tanulók sorainak végén megjelenik a ceruza ikon.

Gondviselők belépési adatainak kezelése

Abban az esetben ha egy gondviselőnek szeretnénk a felhasználónevét vagy jelszavát módosítani illetve bővített jogosultságot adni, akkor ezt a  ceruza ikonra kattintva a tanulók adatainak kezelésénél a "GONDVISELŐ" lapon lehet megtenni.

A gondviselő adatainak módosításához kattintsunk a módosítás funkcióra, majd az ablakban beírhatjuk a szülő, gondviselő új felhasználónevét vagy jelszavát. 

A gondviselő csökkentett jogosultságról bővített jogosultságra történő beállításához kattintsunk a bővített jogosultság opcióra.

Felhasználónév mezőben lehetőségünk van a tanulói felhasználónév módosítására, a Jelszó mezőbe pedig az új jelszót adhatjuk meg a tanulónak. 

Jelszó megadása

A jelszavakat kétszer kell megadni a Jelszó és a Ismételt jelszó mezőkben és minden esetben a két jelszónak azonosnak kell lennie!