Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Az elektronikus napló 'FELJEGYZÉSEK'-főmenüpontból nyíló 'Összefüggő szakmai gyakorlat'  funkcióra kattintást követően megjelenő felületen kezelhetők az 'Összefüggő szakmai gyakorlati csoport' típusú csoportok tanulóinak összefüggő szakmai gyakorlat eredményei. Itt lehetőségünk van rögzíteni a teljesítés tényét (a tanuló teljesítette-e vagy nem teljesítette a gyakorlatot, valamint értékeléseket és megjegyzéseket is menthetünk.

A megnyíló felületen választhatjuk ki, hogy mely csoport tanulóinak, mely tantárgyához kívánjuk az eredményeket rögzíteni.

A megjelenő listában lehetőségünk van a tanulókhoz a teljesítés tényét, érdemjegyes és szöveges értékelést, dátumot, valamint megjegyzést rögzíteni.

A teljes listára vonatkozó beállításokat a lista felett lévő kiemelt gombok segítségével lehet megtenni, vagy az egyes tanulókat külön-külön is lehet értékelni. 

A felület legfontosabb elemei:

  1. A teljesítés tényét rögzítő  gombok.
  2. Az érdemjegyes értékelés rögzítésére alkalmas gombok.
  3. A szöveges értékelés rögzítésére alkalmas beviteli mező.
  4. A teljesítés tényének rögzítésekor kötelezően kitöltendő dátum mező.
  5. A gyakorlathoz tartozó információk rögzítésére alkalmas Megjegyzés mező.
  6.  gomb segítségével a végzett változtatások munka közben is rögzíthetőek.
  7. Az  gomb segítségével az eddig rögzített információkat, a teljes csoportnévsorral táblázatba rakja ki a rendszer.
  8. Az  gomb megnyomásával elölről kezdhetjük az egész folyamatot.


Az Admin felület Dokumentumok menüpont Pedagógusok szekciójában lévő Pedagógus által adot osztályzatok/értékelések táblázatban generálják le azokat, akiknek a TTF-ében szerepel az adott csoport, és a megfelelő "csoport - tantárgy" elnevezéssel kikeresett táblázat lapfülön láthatják, ha egy-egy tanulónak kimaradt esetleg az értékelése. e-Napló - Összefüggő Szakmai Gyakorlat

A videóban megtekinthető az Összefüggő Szakma Gyakorlat teljesítésével kapcsolatos adminisztrációs folyamat.