Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Belépés

A Poszeidon webes felületére felhasználói adatok megadásával lehet bejelentkezni. A rendszer megvizsgálja, hogy a megadott felhasználónév / jelszó páros felhasználója-e a rendszernek.

Ha a hálózaton belül a login nevek nincsenek definiálva, akkor a Poszeidon program böngészőből történő elindítása után a belépéshez elsőként szükség van az azonosító és a jelszó megadására. Az azonosítót és a jelszót a rendszer adminisztrátora határozza meg, amit a későbbiekben egyénileg módosíthatunk. A program figyel a sikertelen belépési próbálkozásokra, és 10 kísérlet után egy napra kitiltja a felhasználót.


 

Bejelentkezési ablak


A Poszeidon webes felületére történő belépéshez indítsuk el böngészőből a programot. A bejelentkező ablakban adjuk meg a felhasználónevünket és a hozzá tartozó jelszót, majd kattintsunk   a „Bejelentkezés” gombra. A program belépési felületén nincs szerepkörválasztásra lehetőség, azzal a szerepkörrel és arra a szervezeti egységre történik a belépés, ami a legutolsó bejelentkezésünkkor aktív volt.

Ezek módosítására a belépés után van lehetőség.

Sikeres bejelentkezést követően megnyílik a program kezdőoldala. Ha átlépünk másik menübe, újra előhívhatjuk a kezdőoldalt a fejlécen a Poszeidon logóra kattintva.