Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Az intézményi adatbekérő a köznevelési intézményekben azon folyamatot jelzi, amely során az intézmény a gondviselőktől adatokat kér be. 

Az intézmény munkatársai online, akár mobil applikáción keresztül belépve elvégzik az adatbekérők szerkesztését és továbbítását a gondviselők felé, akik (szintén online, vagy mobil applikáción keresztül) szerkesztik a válaszaikat és visszaküldik az intézmény részére.

Az adatbekérők listája a Folyamatban lévő ügyekhez hasonlóan táblázatba rendezve az oszlopfejlécekben szereplő jellemzők szerint (Adatbekérő neve, Státusza, Felelőse, Kitöltési határideje, a Visszajelzés megtörténte) rendezhetők, szűrhetők, kiválaszthatók illetve a táblázat bal felső sarkában lévő jelölőnégyzetben beállítható, hogy a lezárt adatbekérők is megjelenjenek-e a felületen:


A felület elemeit egérmutatóval történő rákattintás útján vagy a TAB-billenytyűvel (előre) illetve a Shift + TAB-billentyűvel (visszafelé) jelölhetjük aktívvá. Az Enter-billentyű megnyomásával az adott mező szerint rendezi a program a táblázatot.

A több oldalas adatbekérő-lista oldalai között a lista alján lévő navigációs gombokkal navigálhatunk: 

    •  ikonnal egyet lapozhatunk előre az oldalak között.
    •  ikonnal egyet lapozhatunk vissza az oldalak között.
    •  ikonnal a lista utolsó oldalára ugorhatunk.
    •  ikonnal a lista első oldalára ugorhatunk.