Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Az iskolai kirándulásokkal (például színházlátogatás, osztálykirándulások, intézmény által szervezett sítábor, vagy egyéb, az intézmény falain kívül eső helyszínen megtartott eseményeken, beleértve az intézményi időkereten és a pedagógia programom kívül eső időben tett látogatásokat is) kapcsolatos díjak kezelése. A folyamat alanyai online, akár mobil applikáción keresztül rendezik az érintett esemény rájuk vonatkozó költségét.

Az Iskolai kirándulásokon részvétel engedélyének gondviselői benyújtása a bal oldali menüsáv „Kirándulások” menüpontjára kattintva érhető el.

Az „Iskolai kirándulások” képernyőn megjelenő listában láthatók a létrehozott események, amely lista szűrhető és rendezhető:

Egy kirándulás sorára kattintva megjelenik a kirándulás megtekintésére szolgáló képernyő, ahol a kirándulás részletei olvashatók, módosíthatók, az adott kirándulás törölhető, illetve lezárható.

Sárga és piros háttérszín

  • a sárga háttérszínnel kiemelt eseménnyel kapcsolatban a határidő előtt 3 nappal nem küldött még visszajelzést minden érintett
  • a piros háttérszínnel kiemelt eseménnyel kapcsolatban a határidő lejártakor nem küldött még visszajelzést minden érintett

Az „Iskolai kirándulások” kezelésének a leírása az e-Ügyintézés nyitóoldaláról kiindulva található meg itt. Ezen az oldalon az iskolai kirándulások pénzügyi kezelését ismertetjük.

Az iskolai kirándulás költségeinek a beállítását a kirándulásfelelős végzi el a gondviselői engedélykérés folyamán. A kirándulás részleteiről a gondviselők köre automatikus e-mail üzenetben értesül, illetve a saját felületükre belépve megtekinthetik a folyamatban lévő jóváhagyásokat. Amennyiben a részvételt és a költségek megfizetését vállalták, úgy automatikusan előírás keletkezik számukra, melyek elkészülte kapcsán nem kell a szervezőnek intézkednie. A kirándulás szervezője figyelemmel kíséri a befizetéseket és annak esetleges hiánya esetén az SZMSZ-ben foglaltaknak megfelelően eljár.

A gondviselő a visszajelzése során nyilatkozik a költségek tudomásul vételéről és annak a megfizetéséről:

Az automatikusan elkészült előírás befizetését a gondviselő az "Előírások" menüpontból a "Kiválasztott tételek befizetése" gombra kattintva kezdeményezheti.