Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Köznevelési intézmény létesítményei bérbeadásának pénzügyi teljesítése hajtható végre ezen funkció segítségével a bérlő (helyi társadalom, állampolgárok, gazdálkodó szervezetek, helyi sportegyesületek képviselői stb.) által. A folyamat alanyai online, akár mobil applikáción keresztül is kezelhetik a köznevelési intézmény létesítményeinek bérbeadásához kapcsolódó tevékenységeket.

A Köznevelési intézmény létesítményei bérbeadása a bal oldali menüsávban a „Terembérlet” menüpontra kattintva érhető el. A „Teremfoglalásaim” képernyőn megjelenő listában láthatók a létrehozott teremfoglalások, amely lista szűrhető és rendezhető:

Egy teremfoglalás sorra kattintva megjelenik a teremfoglalás megtekintésére szolgáló képernyő, ahol a teremfoglalás részletei olvashatók, módosíthatók, az adott teremfoglalás törölhető, illetve lezárható:Egy terem bérbeadási adatainak szerkesztése során a felhasználó megadja a bérbeadás adatait, bérleti díjat, a terem részleteit és a foglalható időszakot, továbbá feltölthet a fényképet, szerződés mintát és általános szerződési feltételeket tartalmazó dokumentumot. Szabad terem keresésekor lehetőség van városra, teremtípusra, időtartamra, a terem befogadóképességére és alapterületére szűrni:

A találati listából indítható a foglalás, ahol megtekinthetők a terem részletei, letölthető a teremhez kapcsolódó szerződési sablon, illetve egy naptárban befoglalhatók a kívánt időpontok, majd kitöltendők a bérbevevő adatai.

A beküldött kérelmek elbírálása után, a bérlő által a bérleti feltételek elfogadását és az aláírt bérleti szerződés feltöltését követően automatikusan elkészül az előírás. Az új előírásról a bérlő automatikus e-mail üzenetben értesül, melyet a saját felületére belépve megtekinthet és rendezhet.

Az intézmény pénzügyi adminisztrátora nyomon követi a befizetéseket, és annak esetleges hiánya esetén a szerződésben foglaltaknak megfelelően eljár.

A szerződés (bérlés) lejártával a pénzügyi adminisztrátor által lezárásra kerül az ügy a rendszerben a „Lezár” funkcióval, melyet követően további módosításra nincs lehetőség.