Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A KRÉTA rendszerben az adminisztrátori beállítástól függően lehetőség van a pedagógusoknak előre jelezni egy adott napra a számonkéréseket.

Az intézmény belső szabályzatainak megfelelően beállítható, hogy mely típusú számonkéréseket vegye figyelembe a felület, valamint ezekből a figyelembe vett számonkérésekből naponta mekkora az a maximális mennyiség, amit egy tanuló számára előre jelezhetnek a rendszerben.

A pedagógusoknak van lehetőségük listázni, szűrni vagy exportálni az általuk előre jelzett számonkéréseket a Tanári feladatok menüpont Bejelentett számonkérések pontjában.

Bejelentett számonkérés törlése:

Ebben a menüpontban csak megtekintési és exportálási lehetőség van. Bejelentett számonkérést a pedagógus a saját órarendjében tud törölni. Kattintson arra a tanórára, amelyhez rögzítette korábban a számonkérést, a megjelenő ablakban válassza a Számonkérés előrejelzés lapfület. A sor végi Törlés (kuka) ikonnal tudja törölni azt.

Bejelentett számonkérést csak abban az esetben tud töröli, ha az jövőbeni esemény. Tehát legkésőbb egy nappal korábban tudja törölni azt.