Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Szülőként (gondviselőként, kérelmezőként) a KRÉTA-rendszer e-Ügyintézési felületén a bal oldalon található kapcsolattartási-panelon lévő  - menüpontot kiválasztva nyílik meg a számunkra az a felület, amelyen a gyermekünkkel (gyermekeinkkel, intézményi alkalmazotti étkezőként, stb) kapcsolatosan kezelni tudjuk a benyújtott étkezési nyilatkozatainkat.

A táblázatban lévő elemeket oszlopok szerint rendezhetjük az oszlopok fejlécében lévő  (Sorbarendező) - gombra kattintva. Az elemeket leválogathatjuk az oszlopfejlécben lévő vízszintes vonalra történő beírással illetve ha nagyobb számú nyilatkozattal rendelkezünk, akkor a táblázat alján található  (Lapozó) - gombokra kattintva tudunk egy-egy adott nyilatkozatot megkeresni a rendszerben.

Amennyiben a rendszerben még nincs benyújtott étkezési nyilatkozatunk, akkor kattintsunk az  - gombra, amelynek a hatására megnyílik az étkezés igénybevételéhez kitöltendő és beküldendő űrlap:

A megszemélyesített nyilatkozaton a megfelelő mezők választható elemei legördülő menüből, dátum kijelölő és rádiógombbal beállítható paraméterekkel adhatók meg. A napidíjakat az adott intézmény adminisztrátora állítja be és azok a felhasználói belépés típusától függően változhatnak. A napidíjak a nyilatkozat érvényességének kezdőnapján alkalmazandó kedvezmény nélküli árakat mutatják. Amennyiben az étkezéssel kapcsolatosan kedvezményre jogosult az étkezést igénybe vevő ezt a nyilatkozaton bejelölni szükséges.

Az étkezés igénybevételével kapcsolatosan amennyiben bármilyen dokumentumot (orvosi igazolást, kedvezményre jogosító igazolást, igénybe vevői nyilatkozatot, stb) szükséges vagy szeretnénk csatolni a beküldendő kitöltött elektronikus űrlaphoz, azt az  - gombra rákattintva tehetjük meg (kedvezmény igénybe vétele esetén kötelezően csatolandó dokumentum a kedvezményre jogosító dokumentum).

A nyilatkozatot a  - gombra kattintva küldjük be az adott intézményhez. A beküldést követően az Étkezési nyilatkozatok - oldalon tekinthetjük meg a beküldött nyilatkozatunkat:

Amennyiben a beküldött nyilatkozatunk részleteire is kiváncsiak vagyunk, akkor a nyilatkozat sorára rákattintva az megnyitható és a korábban rögzített paraméterek megtekinthetők, de a nyilatkozat már nem módosítható! Módosítás esetén új nyilatkozat benyújtása szükséges.

Az étkezés pénzügyi rendezését az e-Ügyintézési felület bal oldali panelján található  - menüpontra kattintva tudjuk megtenni. Az intézményi előírások kezelésének leírásához kattintson ide.