Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Videóbemutató megtekinthető a kép alatti linkre kattintva:


Az e-ügyintézésbe átjelentkezve a heti menük kezeléséhez az intézmény étkezési adminisztrátora az intézményi étkezés beállítások menüpontot lenyitva a Beállítások-menüpontra kattintva tud a heti menük-fülön az intézményben kialakított étkezési kategóriáknak és diétáknak megfelelően heti menüfájlokat (étlapokat) feltölteni:A menüfájlok (étlapok) adott hetekre vonatkozóan készülnek el és az  - gombra kattintva tölthetők fel a rendszerbe. Amennyiben nem a megfelelő helyre töltöttük fel a dokumentumot, akkor azt a sorvégi kuka-ikonra kattintva tudjuk törölni. A feltöltött étlapok a nevükre kattintva tölthetők le illetve nyithatók meg:


Az egyes hetek étlapjai között az   - illetve a  -gombokra kattintva tudunk lapozni, több hétre előre vagy hátralapozás után pedig az  -gombra kattintva tudunk az aktuális hetünkre visszaugrani.

Az elmentett étlapokat az étkezést igénybevevők elektronikusan a saját megrendeléseik leadásakor a Megrendelések felületen elektronikus formában is megtekinthetik illetve letölthetik.